2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598599 بازدید | 6508 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو خط پایین پستت بخون ببین من چی میکشم تو این تاپیک چه حرفهایی بشنوم  من مادر ظالمم ک دارم بچه ...

نه تو رو خدا پیگیرش باشید 

مامان من بنده خدا بی اطلاع بود 

و فقط تعجب می‌کرد از این علائم نه اقدام دیگه ای

یه جورایی خجالت هم می‌کشید قضیه رو اطرافیان بفهمن 

من خودم تنها عذاب میکشیدم 

سینه هامو باند پیچی میکردم که نه دیده بشن نه دیگه بزرگ

حالم از خودم بهم می‌خورد از صورت جوش جوشی و چربم منزوی بودم و تیکه های اطرافیان اذیتم می‌کرد 

بهم میگفتن کوتاه میمونی

میگفتن بد اندام میشی سینه هات خیلی بزرگ میشه و...

و من فقط ۸ سالم بود...

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
بله قبلا بیشتر بود از ۱۲ شروع میشد تا ۱۵ الان واقعا کم شده ما داریم با دارو به زور به ۱۲ نزدیک شون م ...

خیلی مواظبش باش لطفا من هنوز یاد موقعی ک اولین بار پریود شدم و روم نمیشد ب کسی بگم اشکم درمیاد اون دوران خییلی افسرده شده بودم 

خواهش میکنم  من راستش خیییلی نی نی سایت زیر و رو کردم مطلبی پیدا نکردم برا همین برا دوم تاپیک ز ...

من پسرم هم زود به باوغ رسید ولی الان که ۱۳ سال و هشت ماهشه قدش حدودا ۱۷۷ هست  دخترم هم کلن از بچگی نسبت به همسن هاش بلند تر بود الانم همینطور ولی علایم بلوغ داره  ۹ سال و ۵ ماهشه و سن استخوانیشم پارسال شش ماه بزرگتر بود ولی با روندی که داره قد میکشه من نگران نیستم  چون من خودم ۱۴ سالگی پریود شدم ولی قدم بزور ۱۶۰ باشه  منم پارسال خیلی نگران دخترم بودم  مثل شما همش ازمایش و دکتر الان دخترم ترسیده و حتی سرما میخوره دکتر  نمیره  میترسه منم دیگه  نمیخوام اذیتش کنم دیگه میزارم روندش طبیعی رشد کنه  دیگه خدا کنه سالم باشه و موفق  قدش ۱۶۰ هم بشه  مهم نیست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

مامان های عزیز من سعی کردم حواب سوالای همه رو بدم چون وظیفه خودم دونستم برل کسایی ک امدن تاپیکم احترام بذارم ولی واقعا حوصله این همه از حجم توهین ندارم خسته شدم واقعا من ن ظالمم نه اون قد شعورم پایین فقط خواستم مشکلم باهاتون در میون بزارم که انشالله به دردتون بخوره  من هر ماه بعد امپول و تغییرات دخترم میگم ولی الان با اجازه تون قفل میکنم تاپیک .

من پسرم هم زود به باوغ رسید ولی الان که ۱۳ سال و هشت ماهشه قدش حدودا ۱۷۷ هست  دخترم هم کلن از ب ...

خدا رو شکر سن استخوانی ۶ ماه ک مهم نیست دخترم ۱۸ ماه بزرگتر و سالی ۲ سال بزرگتر میشه و صفحاتش داره بسته میشه 

نه تو رو خدا پیگیرش باشید  مامان من بنده خدا بی اطلاع بود  و فقط تعجب می‌کرد از این علائ ...

دختر منم ۸ سالش بود سینه دراورد ولی الان شانس من همه نی نی سایتی ها ۸ ۹ ساله پریود شدن و ۱۷۰ قد دارن و همه هم راضی و سرخوش ن  واقعا چرا ما ایرانیا عادت ب مخالفت و غر زدن داریم  ....جوری حرف میزنن ک من ادم تودخواهم دارن بچه م و ب کشتن میدم و همه ماشالله علامه دهر

بله تغذیه خیلی مهمه  من برادر خواهرام قد بلندن ینی قد بلندی تو ژنمون هست ولی چون تو سن رشد من ...

قریونت عزیزم.... درسته ... راستی خانومی ... من دقیقا پلی کیستیک نمی‌دونم چیه .... 

ولی اگه تخمدانتون کیست تولید میکنن .... یه روش هست عالیه ... 

تخم گشنیز تخم هویچ .. رازیانه ... پونه و پنیرک رو از عطاری بگیرید ... دم نوش کنید روزی یه لیوان یا دولیوان بخورید ... کیستون رو رفع می‌کنه ... با پریود بعدی قشنگ کیست ها دفع میشن... 

اگه تنبلی تخمدان دارید رازیانه عالی یعنی فوق العاده هست ... رازیانه ضد کیست هم هست نکیزاره کیست تولید شه ... و فعالیت تخمدان رو زیاد و تخمک تولید می‌کنه که سایز تخمک رو خوب می‌کنه ... کسایی که بارداری می‌خوان اقدام کنن عالیه... 

فقط برای مصرف رازیانه حتما ترویید چک بشه ... چون برای تیروئید ضرر داره رازیانه ... ولی نرمال بود تیروییدتون بخورید عالیه 

کلا اون روش بالا عالیه برای بدن 

پونه و پنیرک که هم به پاکسازی بدن از هرنوع عفونت کمک کننده س ... پرولاکتین خونتون هم چک بشه ... 

انشالا که خوب شید .. رازیانه مخصوصا با عسل خورده بشه عالیه 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺