2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598582 بازدید | 6507 پست
از اول بلوغ پسرا تا اخرش ۳۰ سانت حدودا قد میکشن ..سن استخوانی ش اگ با سن خودش هماهنگ بود دیگه مهم نی ...

یعنی اگه تراکم استخوانی مشکل نداشته باشه نیاز به تزریق آمپول نیست

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عصبی شدن ک علت بلوغ نیست چند تا علامت باید باشه ک بشه اسمش بلوغ بزاری .. با یه روانشناس کودک صحبت بع ...

نه عزیزم قدش هم بلندتر از همسن و سالاشه. ۶ سال و هشت ماهشه قدش ۱۲۵.الان ک تاپیک شما رو خوندم نگاه کردم ناحیه شرمگاهی هم ی مقدار مو دراورده.

منم خوزستانم .بنطرت چکار کنم دارم دیوونه میشم

عزیزم من برادرم ده سال و هفت ماهشه اما عکس مچ دستش رو که گرفتیم واسش زده با ۱۱ سالگی مطابقت داره دکتر غددش گفت مشکلی نیست،به نظرت با یه دکتر دیگه هم مشورت کنیم؟دختر شما هم عکسش از سنش جلوتر بود؟

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
یعنی اگه تراکم استخوانی مشکل نداشته باشه نیاز به تزریق آمپول نیست

امپول رشد ک نه چون رشدش خوبه .. ولی اگ سن استخوانی خیلی زیادتر باشه و دکتر تشخیص بلوغ زودرس بده با امپول تعویق میندازه تا قد بکشه  ولی معمولا پسرا روند بلوغ شون کند تر تا دخترا اگ سیبیل داشت خیلی بد بود هنوز صداش بم نشده وقتی ک صداش بم بشه بعدش کلی قد میکشه

عزیزم من برادرم ده سال و هفت ماهشه اما عکس مچ دستش رو که گرفتیم واسش زده با ۱۱ سالگی مطابقت داره دکت ...

عزیزم تا ۶ ماه اصلا مهم نیست این اختلاف جزیی طبیعی دختر من ۱۸ ماه تفاوت داره

من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

شما كه اهواز هستين بايد ازمايشگاه نرگس رو بشناسيد، ميفرستن المان، خيلي عاليه، شايد يكم هزينش زياد بود ولي مي ارزيد

لزیزم قدش ک خیلی عالیه از سنش بیشتر هم هست موی نازک نه عزیزم موی زمخت مثل بدن خودتون اونجوری باید با ...

ممنونم از راهنماییت 

خیلی نگران شدم 

بعد از خوندن تایپیک شما 

حتما پیگیر میشم برای چکاب 

دقیقا سن استخوانی بزرگ تر  اول از همه بلند تری بعدا متوقف میشی و صفحات زود بسته میشه چون تا ی س ...

خیلی خیلی ممنون از تاپیک مفیدت ،بالاخره تو این سایت یچیز به درد بخور پیدا کردم ،چون خودم اینطور بودم لااقل حواسم میشه دخترم اینطوری نشه

امپول رشد ک نه چون رشدش خوبه .. ولی اگ سن استخوانی خیلی زیادتر باشه و دکتر تشخیص بلوغ زودرس بده با ا ...

نه صداش بم نیست 

سبيل نداره

مقاله یا سایتی هست که یکم درموردش مطالعه کنم 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅