2777
2789

سوم آذر نامزدیمون بود 

قرار بود عکس آتلیه مون حاضر شد بریم خونشون عکس نشون بدیم ولی 5شنبه نامزدم برام طلا خرید برای روز زن یه دستیند گرفت من قبلش گفته بودم نمیخوام خودش اصرار کرد بعد رقت خونه به مامانش گفته بود مامانش آتیش گرفته بود 

گفته تو خونه نون نمیگیری بعد همش میری براش طلا میخری 

چرا بمن نگقتی اول باید بمن میگقتی 

چرا پلاک نخریدی که سبک باشه چرا دستبند خریدی 

باباشم فردا  صبحش بمن زنگ زد که قرار بوده پلاک بخره برات دستیند خریده مامانش سر این ناراحته!!

مامانش دوسال نذاشت بهم برسیم وای اخر رسیدیم بازم هی میخواد سنگ بندازه 

دوسال عذابمون داد خیلییییی دل چرکینم ازش با این حرکت اون شبش اصلا دلم نمیخواد ببینمش یا برم خونشون

به نامزدم گقتم عکسا آماده شد ببر نشونش بده بیار بده من اونم میگه ن نمیخوام ببینه

خودم اصلا خوشم نمیاد برم اونجا عکس نشون بدم چون عین همیشه برام میخواد قیافه بگیره جای اینکه من قیافه بگیرم بخاطر حسادتش

بعد دوست دارم برای آرامش خودمم که شده دور باشم ازشون ولی توقع دارن هفته ای یبار برم اینم رفتاراشون!

فعلنم که نامزدم با مامانش قهره بخاطر کار اونشبش

شما بگید چیکار کنم 

مامانش چرا دو سال مخالف بود؟

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرو

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

به نظرم نری بهتره

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀

چه خانواده بی لول و بی عقلی که گذاشتن تو این موضوع رو بفهمی هرچقدر هم ناراحت باشن نباید میذاشتن تو بفهمی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

حسادتمیدید پسرش بمن خیلی توجه می‌کنه می‌سوخت می‌گفت داره کنترلت میکنه

ای بابا🥲