2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
استاتر عزیز لطفا پیاممو حتما بخون ببین من از جمله دخترای پر مو بودم مامانم میگفت وقتی از زایشگاه اور ...

ممنون عزیزم... ولی دخترم واقعا کم مو شما فک کن دختر ۸ ساله مو زیر بغل کلفت و سیاه یهو در بیاره صورتش مث دخترای دبیرستان جوش چرکی بزنه چون بلد نیست مراقبت کنه لک شون میمونه موهاش چرب میشه عصبی میشه ک چرا من همیشه سرم کثیف تو سن کم سینه دراوردن و معذب بودن برا لبلس پوشیدن خوب سخت شما از اول سینه داشتی اون صاف صاف حالا نوک تیز زده بیرون بدش میاد ک چرا اینا نمیرن

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

عزیزم دختر منم ۲۵ کیلو هست با قد ۱۰۹ سنش سنش ۴سال ونیم هست به نطزت چطور وزن و قدش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما تو خوزستانیم اینجا رنج قد یکم متفاوت دیگه ۱۸۰ ما بلند برامون😁 دخترم امادگی روحی شو نداره و برا ز ...

عزیزم خب شما که جنوب زندگی میکنید پس عادیه که بچت زود به بلوغ رسیده چون بخاطر آب و هوا زود به بلوغ میرسن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم خب شما که جنوب زندگی میکنید پس عادیه که بچت زود به بلوغ رسیده چون بخاطر آب و هوا زود به بلوغ م ...

ن عزیزم من همه همکلاسی ها دخترم و بچه فامیل دیدم هیج کدوم مث دخترمن زود علامت نداشتن 

قدش خوبه ولی وزنش ی مقدار بالا باید زیر ۱۹ باشع

اره اخه همسرمم قدش و دومترو ۳ هست کلا درشت هستن ارثی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ن عزیزم من همه همکلاسی ها دخترم و بچه فامیل دیدم هیج کدوم مث دخترمن زود علامت نداشتن 

بخاطر سبک زندگی هم میشه

هورمون

ماهواره و...هم تاثیر داره

تنقلات و نوشابه و...خیلی موثره

دیگه فرق کرده دوره زمونه

اختلاف بالاتر باشه خوب نیست یا پایین تر هم همینه؟ 

بالاتر بلوغ زودرس و زود رشدش تموم میشه کمتر هم احتمالا کم بود هورمون رشد یا مشکلات اینجوری  باید سن خودش باشه حالا اختلاف ۶ ماه مهم نیست 

علت بلوغ های زود رسی که زیاد شده چی هست؟ چکارکنیم زود به بلوغ نرسن بچه ها؟ دختردایی خودم هم سن ده سا ...

یکی ش هورمونی مث تیروید یا علت تغذیه چاقی و چربی زیاد بدن  استرس فشار عصبی و گاهی هم واقعا علتی نداره ولی بهتر مواد غذایی شکر و قند و نگه دارنده و شیمیایی به بجه هاتون ندید کاکاو شکلات و سس  و نوشابه واقعا تاثیر منفی دلرن

بالاتر بلوغ زودرس و زود رشدش تموم میشه کمتر هم احتمالا کم بود هورمون رشد یا مشکلات اینجوری  بای ...

عزیزم خواهرزاده من همسن دختر شماس امسال میره چهارم 4 ماه هست که امپول میزنه فقط دکترش گفته اپمول هندی به درد نمیخوره نزن....بعد راستی سینشم دوباره کوچیک شده

عزیزم خواهرزاده من همسن دختر شماس امسال میره چهارم 4 ماه هست که امپول میزنه فقط دکترش گفته اپمول هند ...

بعد دکترش بهش ال ارژینم داده با شربت ویتامین و قرص کلسیوم و قرص فولیک اسید

بازم ممنونم اسی  الان قد پسرمو گرفتم ۱۴۷ بود ۹ سالشه میترسم نکنه دیر شده باشه 😭

قدش ک خیلی خوبه برا پسر  داداش خودم الان ۱۴ سالش همیشه قدش میگرفتم ۱۲ سالگی قدش ۱۵۴ بود الان ماشالله ۱۷۶ ولی سیبیل هم در نیاورده  و هنوز وسط بلوع  از ۱۲ سالگی ک بلوغ  ش سروع شد  سالی ۱۲ سانت قد میکشه و داره باز رشد میکنه  پسرتون قدش خیلی خوبه پسرها تو بلوغ رشد شون بیشتر دختراس  دختر من جهش رشد ش سالی ۹ سانت بود