2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598574 بازدید | 6507 پست
نه نه عکس ساده

ممنون اسی 

من به پسرم شک داشتم دکتر بی سوادش گفت هیچی نیست 

فردا میبرم دکتر عمومی عکس و آزمایشات لازم بنویسه انجام بدم بعد ببرم غدد 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره متم خوندم که تا 2سال ادامه میدن امپولو نمیدونم چرا واقعا دکتر دخترم اینجور گفت چون فثط 4تا امپول ...

ن عزیزم من ۲ سال اهواز دخترم بردم ولی هییببیچ کاری برام نکردن اخر سر اصفهان بردمش سطح پزشکی خوزستان واقعا افتضاح اگ میتونی ببر تهران اصفهان به نظرم قطع نکن دکتر به من گفت امپول بعد ۲ ماه اثر داره اخه ۴ تا کمه

دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

سلام عزیزم 

نگران نباش زیاد 

من خودم الان ۱۸سالمه 

بلوغم از ۸سالگی شروع شد و تمام موهای زائد هم در اومد واسم توی همون ۸سالگی دکتر هم رفتم و دکتر گفت قدت اندازه مامانت میشه مامان من ۱۶۱قدشه و قد منم در اخر ۱۶۱شد ۱۲سالگی هم پریود شدم.

ن عزیزم من ۲ سال اهواز دخترم بردم ولی هییببیچ کاری برام نکردن اخر سر اصفهان بردمش سطح پزشکی خوزستان ...

اسی منم میگم خودم دیفرلینو ادامه بدم با هورمون رشدو باباش میگه هر ماه بدیم این پرستار در خانه ها بیان بزنن سعی میکنم ببرم تهران دکتر ببینه ولی خب سخته بخوام برم تهران چون بچه ی کوچیک دارم..اسی برا شما هم هورمون رشد نوشت دکتر

عکس سن استخوانی بگیر ک خیالت راحت باشه 

اره همون دیگه 

فقط اینکه عممی بنویسه قبول میکنند یا باید متخصص باشه

آخه سی تی اسکن باید متخصص باشه

بازم ممنونم 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

واقعا؟؟؟؟؟ اگه ۱۶۸بشم عالیه  چه کار کنم بنظرتون  ؟؟؟ الان شروع کردم به خوردن قرص های و ...

هیچی شبا زود بخواب ...هورمون رشد اوایل شب ترشح میشه تو هم تو اون ساعت باید خواب باشی

نگران نباش ان شاءالله بلند میشی😄 ..والا من همینجوری دارم بلند میشم الان قدم ۱و۶۸  کاش همینقد بمونه بیشتر نمیخوام دیگه 

شوهرم براداراش ۱۹۰ می تونست قد بلند بشه متاسفانه مادرش زود بچه دار شد شوهرم اصلا شیر نخورد  تغذ ...

استارتر اصلا نگران نباش خب الان خودت هم میگی رشدش زیاد نبوده باباش بعد خب دخترت هم مثل پدر و مادرشه دیگه مگه مثلا اگه قدش بلند باشه چی نصیبش میشه؟؟

قد کوتاه هم زیبایی های خودش رو داره مگه همه باید قدبلند باشن؟؟

مطمئنا دخترت الان هم زیباست و با قدبلند هم زیباست هیچ فرقی نمیکنه و اینکه قد برای مرد از ۱۸۵ ب بالا بلند محسوب میشه و دخترت قدش عادیه 

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

استاتر عزیز لطفا پیاممو حتما بخون ببین من از جمله دخترای پر مو بودم مامانم میگفت وقتی از زایشگاه اوردمتگفتم خدایا این چرا اقد پر مو هست، از روزیم که یادم میاد اونجام مو داشت، سینه هام کلاس اول درومد، البته یکمی کلا ژنتیکی سینه داریم، ولی بهت بگم۱۲ سالم بود پریود شدم، قدمم ۱۶۵ هست، اینارو بهت گفتمنگران نباشی بعضی دکترا الکی آبو تابشوزیاد میکنن، قد یه پدیده کاملاً ژنتیکیه مادرم ۱۶۵ و پدرم ۱۷۰ هست قدش، اینا رو گلم بهت گفتم انقدر ذهنتو درگیر بعضی دکترا نکنی، نه اینکهبگم بی تفاوت باشیا... ابداً میخام بهت بگم حرص نخور همینکه مادر دلسوزی هستی چندین بار بچتو دکتر بردی دیگه بقیش بسپار بخدا و نگران هم نباش، خاهر عروسمون دوتا دختر داره باورت بشه سکیش قدش ۱۸۵ هست یکیش ۱۵۵، دقیقا اولی به خونواده پدرش رفته دوپی به خانواده مادر، هر دوشون هم ۱۴ سالگی پریود شدن، عزیزملطفا خوندی لایکم کن خیالم راحت بشهحس میکنم خیلی دلت آشوبه

دختر من الان ۱۱سال و ۴ماهشه.از ده سال و۸ماهگیش پریود میشه.منم کوچیکتر که بود دکتر بردم و با عکس مچ دست گفت سن استخوانیش منطبق بر سن شناسنامه ایشه دقیق و گفت دست تو روند رشد بچه نبر.الان سن بلوغ کلا پایینه.الان تقریبا ۱۵۵ قدشه.یه ۵سانتم بکشه من دیگه مشکلی باقدش ندارم.فکر قدش دیوونم کرده.بخصوص که خانواده پدریش کلا قد کوتاهن.همین الانش از عمش و مادربزرگش بلندتره دختر من

سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو  8سالگی سینه ه ...

دختر همسایمون همینجوری شد بردن پیش دکتر کرمی اگه بشناسین شیراز خیلی خیلی مشهوره، ولی دکتر تاکید کرد بیشتر از یک سال عوارض وحشتناکی مثل نازایی و ... در دوره جوانی داره، این دختر همسایمون که میگم ۹ ساله پریود شد یک سال زد، بعد ده سالگی مجدد پریود شد الآنم قدش ۱۶۱ سانته، مادرش ۱۵۰ پدرش ۱۷۵ قدش

من داشتم میرفتم اول دبیرستان پ... شدم🤣

خانمی که پیش نماز کلاس سوم راهنماییم بود

یروز منو کشوند یه گوشه😩😩😩😩

گفت تو چرا هرروز نماز میای مگه پریود نمیشی؟

گفتم نه 😕😕😕😕

گفت برو دکتر حتما🙁

دقیقا چندوقت بعد این حرفش شدم🤣🤣🤣

ولی الان خواهرشوهر کوچیکه خودم کلاس

پنجم ابتدایی پریود شد 😮😮😮😮🤕🤕🤕

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄