2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598577 بازدید | 6507 پست
ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

خدا لعنتشون کنه همچین دکترایو

دکترزهره کرمی فرم که خیر سرش دکتر خوبیه همین حرفو به خواهرم زده بود

من ۱۱سالگی شدم ولی هیچ علامتی نداشتم . نه سینه هام جوانه زده بودن نه موی ناحیه ی شرمگاهی.حتی موی شرم ...

خدایی نظرات کارشناسی برای خودت نگه دار

تو سایت عمومی که کلی مادر به امید آمپول زدن

و کلی نظرات دکتر مبنی بر زدن آمپول و تاثیرگذاریش زیر سوال نبر

امپول تعویق بلوغ آخه چه ربطی به سرطان داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من بخاطر همین بلوغ همش خداروشکر میکنم دختر ندارم خواهرمم همش نگرانه دکتر میبره مواظبه اصن یه دغد ...

بلوغ زودرس که فقط برا دختر نیست .پسر هم درگیر بلوغ زودرس میشه

و خدایی که در این نزدیکی هاست
منم دخترم هشت سالم ده ماهشه سینه هاشو جوانه خیلی کم زده پرخاشگر شده و موهاشو چرب میشه ولی موی زاید ا ...

عزیزم من دخترم را دکتر بردم گفت تنها نشانه بلوغ رشد سینه اس،موی زاید وچاقی ربطی به بلوغ نداره 

البته بزرگ شدن سینه ممکنه به خاطر چربی وچاقی باشه از بلوغ نباشه 

شما سینه دخترتون از بالا به پایین دست بکشید اگه نقطه برجسته ای زیر دستتون اومد اون یعنی شروع بلوغ

علت بلوغ های زود رسی که زیاد شده چی هست؟ چکارکنیم زود به بلوغ نرسن بچه ها؟ دختردایی خودم هم سن ده سالگی یادمه موهای زائدش درومده بود که بردنش دکتر باامپول و... به اعویق انداختن بلوغ رو ، قدشم متوسطه فکرکنم ۱۵۸اینا باشه

من خودم یادمه ۱۴سالم بود پریود شدم قدمم ۱۷۲ شدواقعا تو سن کم پریود شدن سخته من بااینکه چهارده ساله پریود شدم ولی بازم شوک شدم

اره متم خوندم که تا 2سال ادامه میدن امپولو نمیدونم چرا واقعا دکتر دخترم اینجور گفت چون فثط 4تا امپول ...

منفاوتن

بیشتر از روی عکس مچ دست و علائم دیگه میگن

دختر من و دختر برادرم دقیقا همسن هستن

دختر برادرم علائم بلوغ یک سال زودتر داشت و یک سال زودتر آمپول شروع شد ودوسال آمپول زد

دختر من دیر تر و یک سال آمپول زد

بعد از قطع آمپول دکتر گفت اون شش ماه تا یک سال دیگه پری میشه

دختر من بین دو تا سه سال دیگه

تعریف بلوغ زودرس قبل ۶ سال برای دختر و قبل ۸ سال برای پسر هست 

پس زودرس نیس

ولی هورمون رشد رو میدن معمولا اگرچه خیلی هم تاثیری نداره بعد از استارت بلوغ….

کلا سن شروع بلوغ پایین اومده 

اب و هوای گرم هم بالاخره مقداری تاثیر داره

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
ن عمومی هم قبول میکنه 

بازم ممنونم اسی 

الان قد پسرمو گرفتم ۱۴۷ بود ۹ سالشه میترسم نکنه دیر شده باشه 😭

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

استارتر اصلا نگران نباش خب الان خودت هم میگی رشدش زیاد نبوده باباش بعد خب دخترت هم مثل پدر و مادرشه ...

ما تو خوزستانیم اینجا رنج قد یکم متفاوت دیگه ۱۸۰ ما بلند برامون😁 دخترم امادگی روحی شو نداره و برا زیبایی ش نیست ک امپول میزنم این خودش یه نوع بیماری ک زود بالغ بشی و باید درمان بشه  پریودی زیر ۱۰ سال واقعا بده بچه افسرده میشه  خوب دختر من ک تنها تو اینحا گرما نمی کشه همه مون بچه گرماییم ولی بلوغ شون طبیعی

دختر منم وزنش کمه ۲۴ کیلو هستش . بعد چسبندگی لابیا هم داره دارم واسش پماد استروژن میزنم

پماد استروژن زیاد نزن.

سعی کن پماد آ د بزنی.

موقعی ک من پماد میزدم‌متوجه شدم ک سینه های دخترم در حال جونه زدنه.

دکتر گفت یکی از عوارضش بلوغه زودرسه

اره متم خوندم که تا 2سال ادامه میدن امپولو نمیدونم چرا واقعا دکتر دخترم اینجور گفت چون فثط 4تا امپول ...

همشهری جان دور اهواز و دزفولو خط بکش . برو شهرای دیگه. حتی به ازمایشگاهای دزفولم اعتماد نکن من چوبشونو خوردم شما نخور