2777
2789
عنوان

چرا پزشکا اینجوری ان

396 بازدید | 51 پست

واقعا چرا پزشکی شده تجارت من آم ا رای دادم بعد تو برگه  گزارش اصلا مشکل خاصی نزده همه چیو زده نرمال بعد پزشکا میگن مهم حرف ماست و ما ب گزارش کار نداریماز اونور میفرستن پیش فیزیوتراپ اصلا از رفتارا فیزیوتراپ میشه فهمید ک مشکل خاصی ندارم بعد میگم مثلا فلان جا درد میکنه میگه خب این ربطی ب درد  گردن نداره از اون ور فیزیوتراپ یبار میگه مشکل هست روز دیگ میگه اوکیه !اصلا واقعا ادم تکلیفشو نمیدونه کی راست میگههه چ راحت با روح و روان مردم بازی میدن واسه پول شماها تجربه این شکلی داشتید اصلا از کجا بدونیم  کی با وجدانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر خوب خیلی کم شده واقعا،بیشترشون وقتی میری ویزیت میشی حس دلال وکاسبی میدن به ادم

خیلی بده اینجوری اصلا ادم نمیدونه کی واقعیت میگ واسه پول با روان ادم بازی میکنن 

گاهی mri مشخص نمیکنه باید با معاینه فهمید واسه دوستم اتفاق افتاده mri سالم اما مشکل داشت که با معاین ...

من ک معاینه سالمم خداروشکر وام ا رای خوبه ولی اصرار دارن ک مشکل داری

من پارگی رباط و مینیسک زانو داشتم ام ار ای رو بردم ارتوپد همین رو تشخیص دادن بعد توی گزارش نوشته بود هیچ مشکلی نیست درصورتی که من بشدت درد داشتم 

شک کردم باز ام ار ای رو نشون دکتر دیگه دادم اونم تشخیص اولیه رو داد 

گفتم اینو بگم که خب گاهی ممکنه جواب اشتباه باشه

من پارگی رباط و مینیسک زانو داشتم ام ار ای رو بردم ارتوپد همین رو تشخیص دادن بعد توی گزارش نوشته بود ...

ولی من تو معاینه مشکلی نداشتم من شک  دارم ب وجدانشون چون فیزیوتراپ  درست نمیگه

خیلی بده اینجوری اصلا ادم نمیدونه کی واقعیت میگ واسه پول با روان ادم بازی میکنن

فقط فکر تیغ زدنن میری پیشدکتر زنان واسه درمان پیشنهاد انواع جراحی زیبایی میدن ،ارتوپد میری بیخود ام ار ای وطزیق ژل تو مفصل کاشکی به این خلاصه بشه شوهر من رفتیم پیش یه دکتر میگفت دیسک داری فردا بخواب عملت کنم رفتیم یه دکتر دیگه گفت اصلا دیسک نداری..

ولی من تو معاینه مشکلی نداشتم من شک دارم ب وجدانشون چون فیزیوتراپ درست نمیگه

خب شما اگه دردی نداری یعنی مشکلی هم نداری البته بجز قضیه دیسک اگه درد داری و فیزیوتراپ شما رو بلاتکلیف گذاشته 

یه جای دیگه مراجعه کنید

فقط فکر تیغ زدنن میری پیشدکتر زنان واسه درمان پیشنهاد انواع جراحی زیبایی میدن ،ارتوپد میری بیخود ام ...

منم ب وجدانشون شک دارممم چون همین بلا چند سال پیش سرمون اومد ب مامانم گفتن دیسک کمر ولی دکتر دیگ گفته اصلا دیسکی نیست