2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601808 بازدید | 6601 پست
نه گاهی همیشه نباید توضیح داد.. 

روی روحیه ی بچه ات تاثیر میذاره ها

یه مادر همیشه باید پشت دخترش باشه

منم دختر دارم کسی بخواد بگه بالا چشمش ابروئه باید فاتحه خودش رو بخونه

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترت خیلی عادیه که قدش اینجوری بشه چون حتی پدرش هم قدبلند نیست چرا فکرمیکنی ۱۷۸ بلنده ؟

شوهرم براداراش ۱۹۰ می تونست قد بلند بشه متاسفانه مادرش زود بچه دار شد شوهرم اصلا شیر نخورد  تغذیه درست ندلشت بچگی هم کار میکرده ک رشدش سوخت و الا خواهراش هم قد خودشن  ۲ سانت دیگه به ۱۸۰ میرسه بلند نیست؟

واقعا درک میکنم چقدسخت  قد و وزنش چقد؟؟ چون زود پریود شد رشد ش زیادتر ولی متاسفانه از لحاظ روحی ...

۴۳ و قد۱۵۰،دکتر گفت رشد میکنه 

ما ارتباط مون محدوده،دخترمم از اوناست که هنوز توی دنیای بچگیش مونده،واقعا عذاب کشیدم با پریودش،قلبم شکست

از اسفند تا الان فقط دوبار پریود شده نامنظمه که این طبیعیه شاید دو سالی اینجور باشه

گرایش به جنس مخالف هم که فک میکنم خیلی بستگی به محیط و خانواده داشته باشه پس غصه اینچیزا رو نخور،تا جایی که بتونیم براشون یه جوسالم و ارتباط صمیمی با پدر و مادر ایجاد کنیم..

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
زینک میدادم ولی نه اون قد.. دکترش هم گفت تاثیری نداره  دخترم بیشتر کمکاری تیروید علتش بود ک تو ...

عزیزم تا ۱۸ سالگی با حجامت ساکرال به موقع میتونی باعث رشد قدی دخترت بشی و اینکه حجامت عام و پیاده روی برای تنظیم غدد وهورمون ها خیلی تاثیر داره حتما به یک کلینک طب سنتی مراجعه کن و تحت نظر پزشک طب سنتی باشه .

ترک قشقایی 

میشه لطفا تجربه ی منم بخونید اگه کسی تجربه ی مشابهی داره راهنماییم کنه دخترم 10سالو وو2ماهش بود سن استخوانیشش11بودپریود شد میخوام بدونم صفحات رشد بسته شده یا نه توی صفحه ی  61تجربمو نوشتم لطفا بخونید. اینکه بدونم کسی تجربه ی تزریق دیفرلین با هورمون رشد رو همزمان داره ...دختر من چقدر دیگه قد میکشه بنظرتون

سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو  8سالگی سینه ه ...

عزیزم ممنون ک تحربه تون گفتین ولی من همه جا دیدم بعد قطع امپول۱ تا ۲ سال طول کشیده پریود بشن ..و این آمپول و تا قد ۱۵۰ میزنن ولی در کل ۲ سال برای بچه میزنن به نظرم با دکتر دیگه برا قطع کردن مشورت کن چون با قطع کردن روند بلوغ سریع میشه

عزیزم اینه،ی آزمایش خون گرفتم ازش با سونو سینه،دکترش گفت احتمال زیاد بلوغه زودرسه،بردم اهواز دکتر امین براش سونو شکم و لگن و رحم گرفت گفت اصلا مشکلی نداره،دخترم قدش تو رنجه،پر موئه مثه باباش،اما موی شرمگاهی خاصی نداره،و این که فقط از رو سینش ترسیدم،تازه بدنیا اومده بود هم خیلی سینه داشت،رفتن بعد دوباره چاق شد اومدن،تو رو خدا اگه امکانش هست شمارتو بده باهات در تماس باشم

۴۳ و قد۱۵۰،دکتر گفت رشد میکنه  ما ارتباط مون محدوده،دخترمم از اوناست که هنوز توی دنیای بچگیش م ...

وزن بالای ۳۵ دیگه دخترا به بلوغ نزدیک میشن خدا رو شکر قدش ک خیلی خوبه کم کم ۱۳ سانت رشد میکنه چون زود بالغ  شده 

تا ۲۳ سالگی رشد میکنی نگران نباش😄

واقعا؟؟؟؟؟

اگه ۱۶۸بشم عالیه 

چه کار کنم بنظرتون 

؟؟؟

الان شروع کردم به خوردن قرص های ویتامین dبرص جوشان ویتامین سی و زینک 

زیر نظر کارشناس تغذیه هر شب می خورم 

بدنسازی هم میرم ودر هفته یه بار شنا میرم 

عزیزم ممنون ک تحربه تون گفتین ولی من همه جا دیدم بعد قطع امپول۱ تا ۲ سال طول کشیده پریود بشن ..و این ...

اره متم خوندم که تا 2سال ادامه میدن امپولو نمیدونم چرا واقعا دکتر دخترم اینجور گفت چون فثط 4تا امپول زدم گفت بعد 4ماه پریود میشه ولی من هرچه تحقیق کردم گفتن تا 1تا 2سال امپولو ادانه میدن.اسی منم خوزستانیم ساکن دزفولم دکتردزفولم دکتر کریمی هست خواستم ببینم شما دکتر خوبی اهواز سراغ دارید خواسته بودم ببرم زیر نظر دکتر دیگه ای چون دکتر خودش میگه خوبه و ولش کن روال طبیعیشو طی کنه خدا خیرشون نده با لین سیاست های افزایش جنعیتشون حتما میخوان دخترا زود به بلوغ برسن که ازدواجشون سذیعتر باشه