2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 208 پست
منم میخوام دفتره رو بندازم دور.حالا یه عشق مسخره بوده ، شانس که ندارم دفترمو یکی میخونه شرفم میره🤣

اره من همش میترسم یکی ببینه

اولش داشتم با ماژیک سانسور میکردم دیدم همش داره سانسور میشه

کندمشون🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه عقد کرده بودم با سن کم 

خاله های شوهرم برام مداد ابرو میکشیدن با یه کادر پررررر رنگگگگگ

الان که سه ساله عروسی کردم اصلا مداد ابرو نمیکشم 😂

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

اره من همش میترسم یکی ببینهاولش داشتم با ماژیک سانسور میکردم دیدم همش داره سانسور میشهکندمشون🤣

من عین اوسکلا صد دفعه التماس کرده بودم به خدا که تروخدااا به هم برسیممم🤣🤣

حالا من به کتف پسره هم نبودم🤣🤦🏻‍♀️

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

تو ۱۶ سالگیم عاشق یکی شده بودم ( از این عشقای دوره نوجوونی )و همشو با جزئیات کامللل نوشتم تو دفتر خا ...

کلا نابودش کن نبینی، من اینکارو کردم وقتی داشتم نامزد میکردم یه سری رو سوزوندم یه سری هم رفت تو انباری . موقع جهیزیه شوهرم اومد کمکم اد همون دفتر لعنتی اومد توی دستش بردش توی اتاقم درو قفل کرد فقط نشست همشو خوند🤣🤣🤣🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

کلا نابودش کن نبینی، من اینکارو کردم وقتی داشتم نامزد میکردم یه سری رو سوزوندم یه سری هم رفت تو انبا ...

من میدونم نامزدم اینو ببینه تا چندین سال سوژه شدم.😂😂

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

تو ۱۶ سالگیم عاشق یکی شده بودم ( از این عشقای دوره نوجوونی )و همشو با جزئیات کامللل نوشتم تو دفتر خا ...

من اسم عشقای نوجوونی رو رمزی نوشته بودم تو دفتر خاطراتم چند وقت پیش دفترمو خوندم و یادم نمیومد کی بودن اصلا