2777
2789
عنوان

مادر شوهر پیله من

1102 بازدید | 72 پست

سلام دوستان من دنبال بهانه هستم که با مادر شوهرم قهر کنم و قطع ارتباط کنم چون زن خیلی سریش و پیله‌ایه روزی چند مرتبه زنگ می‌زنه می‌خواد سر از کارم در بیاره صبح یه دفعه عصر یه دفعه من با مادر خودمم انقدر صحبت نمی‌کنم چون بچه کوچیک دارم و وقت نمی‌کنم همون حرفای تکراری که به شوهرم میگه به منم میگه  درواقع کار مهمی نداره فقط می‌خواد بدونه کی خونمونه چیکار می‌کنم صدای کی میاد

مهمون دارم یا ندارم به نظر شما همچین شخصیتی باید چیکارش کنیم اگه من جوابش ندم زنگ به دخترم می‌زنه

یه راه چاره‌ای نشونم بدین که یه جوری باشه که هم حرمت‌ها حفظ بشه هم اینکه کمتر بهم زنگ بزنه حداقل یک روز در میون زنگ بزنه یا روزی یک بار زنگ بزنه نه که روزی چند مرتبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم 

احساس میکنم منظور بدی نداره  فقط فضوله دست خودش نیست 

خییلی سخته و بده که اخلاقا و روحیات با هم جور در نیاد 

جوابش تلفنش رو نده  همون جور که خودت دوست داری جواب بده به دخترت هم بسپار اونم دو تا در میون جواب بده

از تو گوشی دخترت بلاکش کن خودتم جواب نده هر بار یک بهانه بیار ی بار بگو بیرونم ی بار بگو حمام بودم ی ...

مثلاً صبح ساعت ۹:۳۰ ۱۰ یک بار زنگ می‌زنه اگه جواب تلفنش ندم ساعت ۱۱ ۱۱ و نیم زنگ می‌زنه اگه باز جواب تلفنش ندم بعد از ظهر زنگ می‌زنه یعنی مجبور میشم که جواب تلفن بدم

مادرشوهرمنم همینجوریه ..بعدازچندبارزنگ زدن کلا بلاکش کردم..بعش گفتم گوشیم خرابه

مشخص میشه که بلاکش کردیم زشته ناراحت میشه یا ممکنه بگه که ها چرا همش میگه مشغوله دخترش بهش میگه بلاکت کرده

مادر شوهر منم همین بودتا اینکه منم مثل خودش تند تند زنگش زدم هی سوال پرسیدم دیگه تموم شد

به خدا مادر شوهر من از تلفن صحبت کردن خسته نمی‌شه اگه من از صبح زنگش بزنم تا شب خوشش میاد حتی به اینکه کی آیفون خونمون میزنه کار داره