2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590227 بازدید | 6397 پست
ببخشین من یه سوال داشتم دحتر من سه ماه دیگه 7سالش کامل میشه خیلی بدغذا و لاغر و زودرنجه مدام درحال گ ...

۱۰۰ درصد رو ذهن و روان بچت اثر داره 

عزیزم چرا بیتفاوتی ؟؟ از بچگی باید عادات درس بهش یاد بدی ...

بچه ها دنیای خودشونو دارن...نباید الوده بشه 

متاسفانه دخترخواهر نانتنی منم از بچگی اینحور  کارتون هارو‌میدید و و از ۷ ،۸ سالگی فیلمای جم‌تی وی ....اینفیلمام‌که واقعا ادم میمونه چی بگه 

معلوم نیس کی مال کیه ..

یادمه یه سریالی بود که خیلیم جنجالی بود دخترو پسر عاشق هم بودن ولی با یکی دیگه ازدواج کردن و متاهل بودن اما دوباره با هم .....کردن و دختره حامله بود ....

چقددددر مادرم و من حرص خوردیم بش تذکر دادیم انگار نه انگار  ...

چون خواهر ناتنیمونه اخرسرم  چنتا فحش بارمون کرد دعوامون کرد گفت به شماها چه....خانم جلسه ایها 

الان دخترخودشو ‌نمیتونه نگهداره بخدا ۱۴ سالشه میگه باید ناخن بکارم  باباش نمیذاره ...

عید خونه ما بودن دعوا کردن میگه پول بدین دماغمو عمل کنم که لبام یه ذره بزرگتر به نظر بیاد   ...

یه شالولباسو  یبار میپوشه مبگه میخوام عبن این ترکیه ایها زندگی کنم ...

محرم نامحرم سرش نمیشه انقد این کارتن و صحنه هارو دیده 

خیلی چیزا براش عادیه ...

باور کن چن وقت پیش به مامانم میگفت یه مرد پولدار سرراهم باشه باهاش ازدواج میکنم 

چقد خانوادش  برا هرج کردن درس بخونه اما هیچی ...

تا سنش کمه جلوشو بگیر 

حواسشو پرت کن از این چیزا 

بذار به وقتش خودش وارد جامعه شد همه چیو میفهمه 

از این به بعد برا خودم زندگی میکنم   

خودتون گفتید که قدتون بلند نیست

و همسرتون ۱۷۸ که برای ی اقا متوسط محسوب میشه

پس به پدر مادرش رفته دیگه نگرانی نداره

شایدم حساس شدی این‌همه ازمایش اینا الانم ک امپول پر عوارض

چیکار بچه دارید رسما بااین حرفا و ازمایش ها و دارو ها بهش القا کردید ک مشکلی داره

شما وسواس دارید طفلی بچه بفکر وسواس خودتون باشید

من تا کلاس ده نیم وجب بودم از بعدش همجنین قد کشیدم الان ۱۷۱

بفرستش ورزش و تغذیه خوب قد بکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید شما اطلاعاتی در مورد بلوغ پسران ندارین؟؟ واینکه تا چه سن بلوغشون کامل میشه ؟؟ بیشتر منظورم ...

صفخات رشد برای پسرا ۲۵ سال کاملا بسته میشه، مرتب شیر و آب میوه طبیعی خوردن خیلی مهمه، بعضیا بلوغ دیر رس دارن، دوستی داشتم تا سوم دبیرستان پریود نشده بود قدش هم خیلی خیلی کوتاه بود، پس قد ربطی به پریود نداره، در وهله اول ژنتیک، بعد تغذیه و خواب کافی، مورد هم دیدم همسایمون، پدر و مادر بلند، هیچ کدوم از سه بچه بلند نشدن بخصوص پسرش،، چرا، چون تا ساعت ۴ صبح تو خیابون بودن خواب نداشتن، خوراک خوب هم نداشتن مادره از صبح تا شب سرکار بود، از پدره جدا شده بود،  بچه ها دستپخت مادربزرگ رو دوس نداشتن همش ساندویچ و نوشابه میخوردن، هیچ چیز هیچ چیز به اندازه نوشابه مضر نیست. ناحیه خصوصی هم تا ۱۸ رشد کامل رو داره دیگه، بعضیا کوتاهه آلتشون که ارثیه، جراحی زیبایی انجام میدن

منم پسرم 10ماهه تحت نظره دکتر فوق تخصص هست تو مشهد با داروهایی که داده 4سانت قدکشیده که من توقع بیشتری داشتم. سن استخوانی هم 2سال کمتر نشون میده که دکترش گفت جای نگرانی نیست. 

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین
سلام میشه منو راهنمایی کنی لطفا 

ممنونم 

دختر من اضافه وزن داره 

سن پنج سال ونیمه   قد ۱۱۵. نمیدونم خوبه یا کمه قدش

چند تا موی نازک قسمت شرمگاهی ش داره 

از بچگی داشت.         من  کارییش نداشتم 

بیشتر نشده.  فقط بلند تر شده کمی 

من تایپیک شما رو خوندم دغدغه جدید برام ایجاد شده 

من باید چکار کنم ؟؟

اولین اقدامم برای این بچه که بدونم بلوغ زودرس داره یا نداره 

چکار کنم ؟؟

میشه راهنماییم کنی.  

واینکه دقیقا چه سنی باشه.  باید اقدام کنم  

من خودم قدم کوتاهه ۱۶۰ راضی نیستم 

همسرم ۱۷۲

نمیخوام مثل من بشه   لطفا بگو اول کجا برم 

از کجاشروع کنم 

قبول دارم وراثت خیلی دخیله 

ولی لااقل جلو بلوغ زودرس رو میتونم بگیرم 

حتما حکمتی درش بوده امروز یهویی بربخورم به تایپیک شما 

منو راهنمایی کن 

امیدوارم دخترت عاقبت بخیر شه 

با وجود همچین مادری که پیگیرش هست 

من تجربیات خودم رو میگم امیدوارم به دردتون بخوره من از بچگی قدم بلند بود 11 سالگی پریودشدم با قد 15 ...

دقیقا منم میخواستم همینا رو بگم. 

خواب و ورزش خیلی مهمه. 

من همیشه زود میخوابیدم قدم ۱۷۰ و ورزش میکردم. خواهرم دیر می‌خوابید ورزش نمیکرد ۱۶۵ شد فقط بازی های بدوبدو زیاد داشت🥰😄