2777
2789

خدا هیچوقت دختری که شوهر کرده و به دلایلی جدا شده یا جدا افتاده از همسرش ،یا هر دلیل دیگه ای محتاج خونه پدر نکنه که هم حرف بشنوه هم توهین ببینه ،هیچوقت سر هیچ کس نیاد ،دختر وقتی شوهر کنه انگار دیگه دختر اون خونه نیست میشه دشمن خونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم....من همسرم وقتی میره ماموریت از خونه خودمون بیرون نمیرم...حتی دو ماه شده که خونه موندم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

آره خیلی سخته وقتی یک بار مستقل وصاحب خونه بودی بخوای تو خونه بابات برگردی برات از قبل سختره وگرنه تا دختری هنوز به طور کامل با فرهنگی که داریم استقلال نداشتی و طعمش رو نمیفهمی ...

خدایا شکرت🩷

هی گفتی فردای عروسی رفتم خونه ی بابام یه سری کتابامو ببرم دیدم وسایل اتاقم عوض شده دیگه اونجا شده بود اتاق داداشم وسایلامم گذاشته بودن انباری 🥲حس بدی بود انگار گفتن اخیش بلخره رفت

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐