2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590742 بازدید | 6408 پست
ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

دختر من هم قدش نسبت به همسالانش بلند تره ولی از همون اول رشد قدیش خوب بود هشت سالشه ولی هیچ علایمی از بلوغ نشون نداده ممکنه رشد قدیش کند بشه یا قدنهاییش کوتاه بشه

سلام عزیزم ممنون که اطلاعات و تجربیاتتو  به اشتراک گزاشتی🙏من اهوازیم  بقول شما منم از ۸سا ...

وزنش الان فکرکنم  چهل و دو سه کیلو باسه ولی قدش رو نمیدونم  برای این سن قدش عالیه ولی نمیدونم چکار کنم نگران سدم ،  از دوی عکس مچ دست میفهمن که صفحات رشدش در چه شرایطی هستن؟  سینه هاش گوشتی هست ولی نه زیاد  ولی سفت نیست  دکتر هم  هر بار معاینه کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی من قدم ۱۶۸ ۱۴ سالگی پریود شدم ولی همش میگم کاش قدم کوتاه تر بود از بس همه مسخره کردن😢

منم 168ولی اونقدر ها قد بلندی نیست که کسی مسخره کنه دخترهای فامیل پدری من تا 174و5هم میرسه قدشون هرکی مسخره ات می‌کنه مطمئن باش از حسادته 

ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

دکتر ریاحی چی سرش میشه آخه، من کادر درمانم، باید باید همیشه خودت معلومات داشته باشی، نداشته باشی فاتحت خوندست، کسی دلش نمی سوزه برا کسی، میای تاپیک میزنی، یکم مقاله میخوندی راجع به بلوغ زودرس، قد ارثیه خانم، نگران نباش، بفرست کلاس بسکتبال، ورزشای کششی.

دختر من هم قدش نسبت به همسالانش بلند تره ولی از همون اول رشد قدیش خوب بود هشت سالشه ولی هیچ علایمی ا ...

نه، بلوغ زودرس با این چیزی که استارتر گفته، با بلوغ زودرسی که سر زبون همه هست فرق داره،  دختر ایشون تعادل هورمونیش و غدد درون ریز بدنش به هم ریخته، قرار نیست مصداقی برا همه باشه، سبک زندگی و ماشینی شدن متاسفانه همه چیزو بهم ریخته، تغذیه ناسالم، عدم تحرک، اینا هم دخیلن، 

بنظرم بیشترش بخاطراین گوشیاهست ک دست بچه هاس

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

سلام عزیزم من بعد بلوغ حدود۸ سانت قدم بلند شد بفرستش ورزش های کششی والیبال و ژیمناستیک و تغذیه کلسیمی مفید بهش بده

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

استارتر بعد پریود شدن فکر کنم تا ۱۰ سانت قد بکشه شایدم بیشتر من خودم ۱۰ سالم بود پریود شدم ...خیلی هم لاغر بودم ..ولی قدم بلند شد ...الانم ۱۶۵ یا ۱۶۶ هستم ..تقریبا تو ایران جز قد بلندا هستم نگران نباش ..الانم دور برم میبینم هم خواهر زادم هم دختر خواهر شوهرم پریود شدن ولی قدشون رشد کرده بازم ...دکتر گفته بود ۱۰ ..۱۵ سانت بلند میشه بعد پری 

دارو هرچی ب دکتر گفتم ننوشت گفت نیازی نیست ولی خودمم تو فکر ال ارژنین هستم میترسم از کوتاه موندنش شی ...

ببخشین من دخترم خیلی پرمو هست پشت کمرشم موداره 

ناحیه شرمگاهیشم دیدمدر همون حد بقیه بدنش کمی کمتر البته مو دارهیعنی مشکلی هس؟

دکتر ریاحی چی سرش میشه آخه، من کادر درمانم، باید باید همیشه خودت معلومات داشته باشی، نداشته باشی فات ...

ببخشید شما اطلاعاتی در مورد بلوغ پسران ندارین؟؟

واینکه تا چه سن بلوغشون کامل میشه ؟؟

بیشتر منظورم ناحیه خصوصیشون هس که تا چه سنی رشد میکنه؟؟

من تجربیات خودم رو میگم امیدوارم به دردتون بخوره

من از بچگی قدم بلند بود 11 سالگی پریودشدم با قد 158  و وزن 87 کیلو خیلیی چاق بودم! 12 سالگی رژیم سخت گرفتم و اون سال قدم یه سانت هم رشد نکرد پس تغذیه به رشد قد ربط داره اگ تغذیه مناسب نداشته باشه رشد نمیکنه 🤷🏻‍♀️ 

13 سالم بود با رژیم 30 کیلو کم کردم هر چی لاغر تر باشه راحت تر رشد میکنه ! شروع کردم به ورزش کششی  و روزی سه لیوان شیر با پودر سنجد خوردم فست فود نمیخوردم فقط غذای مقوی و سالم  ساعت 11 می‌خوابیدم و طی دوسال قدم از 158 رسید به 170

دخترت بعد پریود هم قد میکشه با این کارایی که من کردم بنظرم این امپول ها رو نزنید عوارض داره

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ