2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این کارا چیه میکنین 😐 اعتقاد به خدا داشته باشید و از اون بخواید اون کسی که شایسته و مناسب شماست رو‌پیش روتون قرار بده کسی که با دعا بیاد تو زندگیتون با دعا هم میره

این کارا چیه میکنین 😐 اعتقاد به خدا داشته باشید و از اون بخواید اون کسی که شایسته و مناسب شماست رو‌ ...

عزیزم تو داستان زندگی منو نمیدونی💔این اخرین راهمه ۳ ساله دعا کردم نذر دادم و.. هیچی نشد این اخرین راهه و گرنه اگه نشه...

عزیزم تو داستان زندگی منو نمیدونی💔این اخرین راهمه ۳ ساله دعا کردم نذر دادم و.. هیچی نشد این اخرین ر ...

ما هم بخدا زندگیمون پر از اتفاق بوده تو این چن وقت اتفاقای بد خیلی بد همه داغون شدیم ، بدون اینکه متوجه بشیم‌دعا گرفتن اما هیچچ چیزی حل نشد چرا که قسمت نبوده اون اتفاق بیفته و همه چیز بدتر شد و این از نتایج سنگینی دعا بود ، ‌خدا نخواد  حالا هر چقدر هم دعا نویس خوب باشه هیچ اتفاقی نمیفته همه چیز این دنیا دست اون بالاییه🙂

عزیزم بشین خونه بابات و برو کار و با خانواده لذت ببراز زندگیت

بخدا خییییلی طلاق زیاد شده.خودم یکیش که آرزوی طلاق دارم و بخاطر بچم دارم زندگی میکنم

چققققدر همسایه های خودم و مامانم طلاقی شدن

همسایه روبرویی طلاق گرفته

کوچه مامان همسایه کناری دوتا بچه هاش طلاق گرفتن واو همسایه اونطرفی هم طلاق گرفته 

بخدا تو شوهر کردن توی زمونه الان خوشبختی قسط نمیکنم

ایشالا که یه بخت خوب برات بیاد ولی زیاد ناراحت نباش

من قبل ازدواج مامانم چله بسم‌الله رو برداشت برام و روز چهلم روز عقدم بود

فقط چشم وگوشتو باز کن