2777
2789
عنوان

چطور پیک می نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
نه به شکل افراطی منظورمهمثلا خیلی کنترل میکنم چی بگم مردم خوششون بیاد و دیگه داره میره رو اعصابم این ...

اعتماد به نفست رو ببر بالا

خودت از خودت تعریف کن. کتاب بخون. حس ارزشمندی درونیت رو تقویت کن

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

نه به شکل افراطی منظورمهمثلا خیلی کنترل میکنم چی بگم مردم خوششون بیاد و دیگه داره میره رو اعصابم این ...

اعتماد به نفست رو ببر بالا

خودت از خودت تعریف کن. کتاب بخون. حس ارزشمندی درونیت رو تقویت کن

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیک می چیه؟ همون غیبت خودمونه؟؟

نه یعنی همون حس که دلت میخواد مرکز توجه باشی به هر قیمتی و بعضی اشخاص که این حالت رو خیلی شدید دارن خیلی همجنس هاشون رو جلو جنس مخالف خراب میکنن خداروشکر واسه من خفیف هست درحد اینکه از توجه لذت زیادی میبرم

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
اعتماد به نفست رو ببر بالاخودت از خودت تعریف کن. کتاب بخون. حس ارزشمندی درونیت رو تقویت کن

تلاشم و میکنم

ممنون

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
نه یعنی همون حس که دلت میخواد مرکز توجه باشی به هر قیمتی و بعضی اشخاص که این حالت رو خیلی شدید دارن ...

همه دوست دارن مورد توجه باشن و مرکز توجه باشن فقط روشش مهمه که باعث تفاوت میشه از روش درستش هیچ عیبی نداره 

الکی رو خودت عیب نذار آدم سالم باید دوست داشته باشه مرکز توجه باشه تا بتونه پیشرفت کنه از اون ور بوم نیوفتی که اصلا نه حرف بزنی و به خودت حس گناه بدی که نباید حرف بزنم 

برعکس پیک می هم خیلی بده باعث افسردگی و بی انگیزگی میشه میشی مثل من که یه عمر خودمو سرکوب کردم به خاطر حرفای چرند و قضاوتای دیگران 

همه دوست دارن مورد توجه باشن و مرکز توجه باشن فقط روشش مهمه که باعث تفاوت میشه از روش درستش هیچ عیبی ...

میدونه خیلی حرف میزنم بیش از حد یعنی اینجوری که حرفایی میزنم که مردم خوششون بیاد و ازم تعریف کنن

این برام اذیت کننده ست و میتونم جلوش رو بگیرم چون شدید نیست

ولی درست میگین نباید از اون ور بوم بیوفتم

باید عزت نفست رو بالا ببری

چطوری؟

قرار شد کتاب بخونم 

دیگه چیکار کنم؟

هراصطلاحی سرزبونا میفته ومد میشه که نباید حتما توزندگیتون دنبالش بگردین....نمیشد بگی چرا اینقدر دنبا ...

امروز مامانم بهم گفت پیک می

استارتر به موقع و به اندازه حرف زدن و با اعتماد به نفس بودن و خودتو دوست داشتن و موفقیت و پیشرفت بهترین و درست ترین راه اینه که مرکز توجه باشی و احترام و توجه دیگرانو جلب کنی بقیه روش ها هیچ فایده ای نداره و اگه توجهی هم بشه احترام و ارزشی پشتش نیست 

چطوری؟قرار شد کتاب بخونم دیگه چیکار کنم؟

علاوه بر کتاب خواندن میتونی از جملات تاکیدی استفاده کنی 

با خودت گفت و گوی درونی مثبت داشته باش هیچوقت به خودت توهین نکن (دیدی بعضیا رو تا یه اشتباهی میکنن به خودشون فحش میدن و میگن من چقدر خرم چقدر احمقم و ازاین جور حرفا؟ اینکار خیلیییی عزت نفس آدم رو پایین میاره اگه این عادت رو داری باید ترکش کنی تحت هیچ شرایطی به خودت فحش نده)

قربون صدقه ی خودت برو کلا هرکاری ک دوست داری جنس مخالف انجام بده رو‌ خودت برای خودت بکن 

اگه دوست داشتی میتونم کتاب هم معرفی کنم بهت🤗🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
میدونه خیلی حرف میزنم بیش از حد یعنی اینجوری که حرفایی میزنم که مردم خوششون بیاد و ازم تعریف کنناین ...

از این به بعد حرفایی بزن که خودت دوست داری و به پیشرفت یا حال خوبت کمک میکنه  ذات آدما یکیه همه آدما از آدم قوی و محکم و با اعتماد به نفس و پر انرژی خوششون میاد 

هر وقت جوری حرف زدی که خودت خوشت اومد و نظر دیگران برات مهم نبود مطمئن باش بقیه هم ازت خوششون میاد 

احتمالا ایشونم زیاد تواینستا وفضای مجازی میگرده😄وخیلی بروزه

از من بروز تره 😂