2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه دیگه یه وقتایی خدا از روی حکمت نمیذاره که یک‌اتفاقی توی زندگیمون بیفته و جلوشو میگیره اما ما چون از حکمت خدا بی خبریم فکر میکنیم سعی میکنیم با هر چنگ و دندونی ک هست به خواستمون برسیم 

برای کاری ک نشده غصه نخوریم

خدا هست خدا هست خدا هست...

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

یبار شوهرکردم بخاطر کلاهبرداری و فراری شدن طلاق غیابی گرفتم.

رفتم سرکار. انقدر خلا عاطفی داشتم باهرکی دوس میشدم تامنو بگیره. و نمیشد.

مادرم میگفت شاید توسرنوشتت نیس انقدر دستوپانزن خودتم شهره نکن.

۱۸سال دستوپازدم خودمو له میکردم گریه ها کردم که فقط شوهرکنم ب جایی ک برم هنری یادبگیرم خودمو ارتقابدم دنبال این بودم ک یکی دیگه خوشبختم کنه.

خلاصه اخرش باکسی ک اصلا درشان منوخانوادم نبود ازدواج کردم. هرروز ازبودن باهش پشیمونم. 

جالبه ک بچه دار نمیشم. اوایل اصرار میکردمو راه دوادرمون بودم.

بعداز چندسال بخودم اومدم و گفتم جواب اون همه اصرار براشوهر شد این. حالا بازم داری برا بچه اصرار میکنی!!

دیگه الان سالهاس ک بیخیال بچه شدم.

میخام بگم اگه میبینید یه چی نمیشه انقدر اصرار نکنید. 

اگه دنبال شوهر کردنید خودتونو ب آب و آتیش نزنید خودتونو ارتقابدید و پیشرفت کنید مطمئن باشید آرزوی همه میشید.

یبار شوهرکردم بخاطر کلاهبرداری و فراری شدن طلاق غیابی گرفتم.رفتم سرکار. انقدر خلا عاطفی داشتم باهرکی ...

وای منم به این حرف شما رسیدم. به خداکه راست میگید. من حتی الان اگر بخام یه چیزبخرم برم مغازه بسته باشه کلا بیخیال میشم میگم حکمتی داره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

وای منم به این حرف شما رسیدم. به خداکه راست میگید. من حتی الان اگر بخام یه چیزبخرم برم مغازه بسته با ...

من یه وقتا در حد یکی دوبار نه بیشتر تلاش میکنما. نه اینکه دیگه کلا ازهمون اول بذارم دست قسمت . اما تلاشمو اونم درحدنرمال میکنم. ک بعدا نگم ایکاش.... اما یادگرفتم اصرار نکنم گریه زاری نکنم التماس نکنم. نگم باید .