2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590232 بازدید | 6397 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش میشد مثل زمان قدیم سن بلوغ بیشتر بود همون چهارده پونزده سال  والا من خواهر طفلکم بی هیچ علا ...

من ۱۲ سالگی پریود شدم دیگه 🤦🏻‍♀️ منم زود رس بوده ؟ الانم قدم ۱۵۷ 

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
من ۱۲ سالگی پریود شدم دیگه 🤦🏻‍♀️ منم زود رس بوده ؟ الانم قدم ۱۵۷ 

نه خوب بود سنت نسبتا به الان که ۱۰سال ۹ساله. ولی قد بیشتر ارثیه. خیلی به پریود ربط نداره. اینو یه دکتره می‌گفت 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
چه خوب که زود فهمیدی عزیزم... بالای 8سال اشکال نداره... 

ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد پارسال سن استخوانی ش ۹سال و ۳ ماه  بود امسال شده ۱۱ سال  دخترا هم تا سن استخوانی ۱۵ رشد میکنن  ولی دکترای خوزستان  (دکتر امین و ریاحی)  میگفتن طبیعی خدا ازشون نگذره تازه میگفتن ک دیگه دکتر نیارش تا سال دیگه حتی ی مولتی هم بهش نمیدادن با اینکه دخترم به شدت بد غذاس و لاغر 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

ببخشید یه سوال یعنی کم کاری تیروئیدش باعث موی زائدش شده بود ؟؟؟

کم کاری تیروئیدش رفع میشه یا واسه همیشست؟؟

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
خیلی سخت بچه کوچیک بخواد خودش جمع جور کنه  کمخونی هم ک بگیرن دیگه قد نمیکشن

سلام عزیزم 

اگر نگران قد دخترت هستی 

بهش سویق سنجد بده 

استخوان ساز هست 

از عطاری بگیر 

روزانه دوقاشق غذا خوری بریز تو یه لیوان شیر بهش بده بخوره

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم  اگر نگران قد دخترت هستی  بهش سویق سنجد بده  استخوان ساز هست  از ...

عزیزم برای بچه ۴ ساله هم خوبه که بدم به بچم قدش بلندتر میشه ؟

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

وای من بخاطر همین بلوغ همش خداروشکر میکنم دختر ندارم خواهرمم همش نگرانه دکتر میبره مواظبه اصن یه دغدغه س 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب