2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست
سلام عزیزم  اگر نگران قد دخترت هستی  بهش سویق سنجد بده  استخوان ساز هست  از ...

استخوان ساز رو مدام بهش بده 

تا ۱۰ سانت هم رشد میکنه توی یک سال،ان شاءالله

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدای من! 😢 یعنی با خوندن تاپیک و حرفهای کاربرها دارم سکته میکنم. دخترم فقط 5 سال و نیمشه.... چارپنج ماه پیش حس کردم سینه هاش برجسته شدن. بردم دکتر گفت فقط چاقی هست... و گفت قد و وزن بچه کاملا مث بچه 7 ساله هست... 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

آفرین مامان آگاه.  تو تلاشتو داری میکنی. ورزش رو هم اضافه کن.  بذارش کلاس والیبال یا بسکتبال. حسابی اونجا بپر بپر کنه. ولی خیلی این موضوع رو جلو خودش نگو. نذار رو قدش حساس بشه. از نظر روحی بعدا اذیت میشه ها

عزیزم میشع با شیر خشک هم قاطی کرد دخترم یک سالشه 

شیر خشک رو نمیدونم 

بریز سوپ بهش بده

من برا بچه هام تا زیر دو سال سویق کودک میدادم

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
شما درباره بلوغ زودرس توپسرااطلاع دارید؟ میشه لطفاراهنماییم کنید

پسر منم تقریبا بلوغ زود رس شد.الان ۱۲ سالشه.از ۱۰ سالگی موهای زیر بغلش شروع شد.الان صداش بم شده.قدش فعلا ۱۵۵ هست.صفحات رشدش هنوز بازه.

اگه پسرتون علائم بلوغ مثل رشد موهای زائد داره حتما ببریدش پیش فوق تخصص غدد اطفال و نوجوانان

اسی من قدم ۱۶۸ ۱۴ سالگی پریود شدم ولی همش میگم کاش قدم کوتاه تر بود از بس همه مسخره کردن😢

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

استارتر عزیز امیدوارم دخترتون همیشه سالم و سلامت باشه، موفقیت هاشو ببینی، ممنونم که تجربتو در اختیارمان گذاشتی، بحق این عید عزیز هرچی میخوای خدا چند برابرشو بهت بده❤️❤️❤️❤️❤️

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

استارتر ممنون بابت تاپیک مفیدت 

خواهرم خیلی درگیر کار و دوقلوهای شیطونشه 

از یه طرف دخترش که ۸ سالشه خیلی تحت فشار کلاس و درس هست تو این دوروزی که کنارش بودم  همچین علائمی رو دیدم و نگران دخترمون شدم همش دنبال دکترم الان 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒