2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست
۱۴۲ قد وزن ۲۸  خیلی لاغر و ضعیف... برا الان ش خوبه ولی اگ سال دیکع پریود میسد کوتاه میموند

عزیزم خدا بزرگه

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
علاقه اصلا نداره ورزش رزمی دوست داره وشو میرفت حالا کارانه میره 

عزیزم ورزش هایی که به پا ضربه وارد میشه زیاد خوب نیست باعث میشه صفحات رشد زودتر بسته بشه.اینو من توی یه مقاله پزشکی خوندم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب رفتین.بلوغ زودرس برا پسرا هم اتفاق میفته.اطلاعاتتونو‌کامل کنید.از خوشحالی تو‌خواب غفلت موندین

شما نگران نباشید وقتی مادرشدم مطمئنن همه چیزشو میدونم فک نکنید فقط خودتون اطلاعاتتون کامله ماشالا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هنوز نمیدونستی پسرا هم ممکنه درگیر بلوغ زودرس میشن.ذوق کردی خدا رو‌شکر من این مشکلو‌ندارم.حالا میگی ...

شماهم چقد پیگیری میگردی کامنتای منو فقط ریپلای میکنی 🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

دقیقا پسر منم قسمت شامگاهی موی زائد داره 

قدش هم حدودا ۱۴۵ .پارسال دکتر بردم گفت مشکل خاصی نداره .خیلی میترسم نکنه بلوغ زود رس داره و دکتر متوجه نشده

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام عزیزم 

من یه دختر تو همین سن دارم چند روز مونده به تولد  ۸ سالگیش...

کوچولو هم هست وزنش ۲۳ کیلو

تاحالا به این موضوع بلوغ فک نکرده بودم هنوز که خیلی زوده  من و خواهرام ۱۳ سالگی پریو د شدیم 

ولی از طرفی این آمپولهای که به بچه میزنید ممکنه خودش عوارض داشته باشه، بهتر نیست بدن روند طبیعی رو طی کنه؟

خدایا شکرت...
دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

ببخشید 

خیلی عذر میخواهم  موهای شرمگاهش زبره یا نه مثل موی سر 

آخه دکتر پسر منو معاینه کرد گفت اگه موی زائده که مثل ریش زبر باشه نشانه بلوغ 

پسر منم تقریبا بلوغ زود رس شد.الان ۱۲ سالشه.از ۱۰ سالگی موهای زیر بغلش شروع شد.الان صداش بم شده.قدش ...

ببخشید موهای قسمت شرمگهای هم داشت پسرتون

موها زبر بود ؟؟مثل ریش یا مثل موی سر

خودم نه ولی پسر یکی آشناهامون دچارش شده، از 6 سالگی بلوغش شروع شد، الان قدش خیلی بلندتر از بقیه ی هم ...

سلام ببخشید یه سوال پسر من متولد ۹۲هست‌...خیلی وقته البته اول صبح که از خواب بیدار میشه تناسلیش بزرگه تا میره دستشویی میاد اوکی میشه طبیعی هست یان..دکتر نبردمش البته

کاش میشد مثل زمان قدیم سن بلوغ بیشتر بود همون چهارده پونزده سال  والا من خواهر طفلکم بی هیچ علا ...

عزیزم ژن و... دخیله من تصادف کردم استخون ساعدم اسیب دید  و تو راه انتقال از محل حادثه به  اورژانس   دل درد و توی رادیو لوژی درد شدید و موقع ورود به اتاق عمل پریود شدم ۱۱ سالمم بود و گندددددددد ترین تجربه زندگیم افتضاحححححححححح بود خیلی سوختم . اما خواهرم ۱۵ سالگی این اتافاق رو‌تجربه کرد با شرایط مساعد تر و قد بلند تر البته به واسطه تجربه ای که من داشتم چندباری چکاپ رفته بود و دکتر گفت دیر بلوغه و جای نگذانی نیست . بلوغ زود رس  گاها ثمره یک ترسه یا  ژن یا بی ملاحظگی شمار کمی از والدین (( بستگان ما بچش ماهواره شبکه های قفلشده زیاد میدید ۸ سالگی پریود شد😮‍💨))

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

سلام عزیزم ممنون که اطلاعات و تجربیاتتو  به اشتراک گزاشتی🙏من اهوازیم  بقول شما منم از ۸سالگی متوجه یه سری تغییرات توی دخترم شدم از جمله موی زائد زیر بغل و ضخیم شدن موی بکینی ترسیدم نکنه میخواد بلوغ زودرس داشته باسه بردمش دکتر امین زاده ( فوق تخصص غدد) معاینه کرد گفت مشکلی نداره ولی ۶ ماه بعد بیارش خلاصه بردمش مجدد گفت نه مشکلی نیست و پریود هم نمیخواد بشه ،  حالا با خوندن تامیکتون باز نگران شدم میگم نکنه داره به بلوغ میرسه ، دخترم یه مقدار توپولیه البته بیشتر شکم داره ، بوی عرقشم بده وقتی هم  ۳ الی ۴ روز طول بکشه نره حمام  چرب میشه سرش چکار کنم بنظرت؟ دکتر که اینطور گفت به من در ضمن مشکل خونی خداروشکر نداره فقط یه آخرین آز مایش که ازش گرفتم  یه مقدار ویتانین دی  کم بود