2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595823 بازدید | 6484 پست
برام ی سوال پیش اومد خودم دختردارم س سالشه.ولی اگ دخترزودترب سن بلوغ برسه مگه چی میشه؟مگه روندطبیعی ...

سن بلوغ اصولاً بعد از دوازده سالگی هستش و قبل از اون صفحات رشد سریع بسته میشن . از لحاظ روحی هم بچه سن پایین پریود بشه مشکلات روحی براش پیش میاد . حس بزرگی و کودکی همه چی با هم قاطی میشه و تا قبل از دوازده سالگی که عرفشه  اتفاق نیفته بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم وزنش کمه ۲۴ کیلو هستش . بعد چسبندگی لابیا هم داره دارم واسش پماد استروژن میزنم

حسم میگه تو دریای خودمی 

اینجا پیدات کردم  دریا 

من نیلوام 😉

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه عزیزم اون زمان ما بود ک کسی براش مهم نبود پریود شدیم نشدیم قدمون کوتاه یا بلند  کسی نمی دونس ...

درسته عزیزم ولی با توجه به توضیحاتتون ذره ای کم نزاشتید انشالله امپول ها جواب بدن و قدشون بلند بشه که تلاشاتون بی نتیجه نمونه 

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
دو سالگی چند بود

نمیدونم یادم نیس.کمه؟تونت ک یه سانت کمترزده ازاین.پارسال بردمشفکرکنم یادم نیس۸۵بود.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
بنظرتون من پسرمو که الان شیش سالشه ببرم والیبال ممکنه قدش بلند بشه.. دکتر تغذیه گفت قدش نرماله ولی د ...

بننظر من طبیعیه. توقع نداشته باش که دو قلو جنس مخالف با هم رشد کنند . اصولاً دخترا تا قبل بلوغ رسد بالایی دارن بعد چون بلوغ پسرا دیرتره تو سنی که رشد دخترتون کند شده پسرتون مثل درخت سرو بلند قد میشه و از همتون قدش بلندتر میشه . اصلا دوقلو دختر پسر رو از لحاظ رشد جسمانی با هم مقایسه نکنید و الکی به خودتون استرس ندید

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

ورزش هایی هست که به رشد قد کمک میکنه

یکی از دوستام با پیگیری ورزش بسکتبال،طوری که قطع نمی‌کرد و ادامه دار بود... به شکل محسوسی قدش بلند شد، اونم بعده بلوغ...

دنیا با مهربونی جایقشنگ‌تریه   کاربری2  
نه اخه دختر من این علامت ها از ۷و نیم سالگی داشت تا ۱۰ ونیم دکتر گفت پریود میشه یعنی ۳ تا ۴ سال طول ...

اگه ۱۱ سالگی بکشه  دیگه زودرس نیس  خیالت راحت

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه آخه خودم تو فامیل دیدم دختر شش هفت ساله قشنگ باسنش عین مامانش بود. الان بزرگتر شده. تو پوشش خیلی ...

خب خداروشکر پس میگین طبیعیه🥺 پوشش سعی میکنم لباس بلند دامن دار با جوراب شلواری بپوشونمش ولی اینجا به شدت هواگرمه بعضی روزا که بیرون کار دارم مجبورم لباس آستین کوتاه و شلوارک برشون کنم چون هلاک میشن از گرما🥺 یه بار یه خانمی تو تاکسی سرزنشم کرد که خودت باحجاب چادری چرا بچه این سنی که تکلیف رسیده حجابش اینه و دائم زیر زبون غر میزد خیلی دلم شکست اصلا نمیتونستم بگم بچم تازه شیش سالش شده🥺😔💔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
برادر زاده من ۳ سال و ۴ ماهش قدش ۱۰۲ البته داداشم و زنش خیلی بلندن

پسره یادختر؟معمولاپسراقدشون بلندتره.باباش ۱۸۰ب بالاس من۱۶۰.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)