2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 594861 بازدید | 6450 پست
دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

قد و وزنش چنده مثاا چهار پنج سالگیش چاق بود. خودت چن سالگی پری شدی یا عمه هاش اگه داره

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارو هرچی ب دکتر گفتم ننوشت گفت نیازی نیست ولی خودمم تو فکر ال ارژنین هستم میترسم از کوتاه موندنش شی ...

مامانا زیادی حساسن من دخترم 33 کیلو هس ولی میگم لاغره ولی همه میگن خوبه قدش 141 یا 142 هس میگم معمولیه همه میگن خیلی خوبه اینو بدون مامانا همیشه ی چیزی برای نگران شدن دارن عزیزم 😅

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

سنو رحم و تخمدان و آزمایش هورمون زنانه ک داد دکتر گفت ۱۰ سال و نیم پریود میشه  دخترم واقعا کوچیک و لاغر  ۲۸ کیلو

ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

پسر من شش سال و نیمه است چیزهایی شبیه جوش سر سفید رو بینیش میزنه این نسونه بلوغ زودرس به نظرتون

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

من دخترم رو بردم دكتر هر دفعه گفتن قدش خوبه آمپول نزدن واسش الان يكساله پريود ميشه يازده سالگي پريود شد فكر نكنم چندان قد بكشه الان تقريبا ١٥٦هست  خداكنه به ١٦٢ برسه  دختر شما هم انشالله سالم و  رشد قدي خوبي داشته باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من ۱۲ سالگی پریود شدم دیگه 🤦🏻‍♀️ منم زود رس بوده ؟ الانم قدم ۱۵۷ 

دختر خالم ۹ سالگی پریود شد هیکلیه وقد بلند ۱۷۰ بیشتره  با اینکه شش ماهه ام دنیا اومد        ربطی نداره    من خودم ۱۵ سالگی پریود شدم قدم ۱۶۰ 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
دختر خالم ۹ سالگی پریود شد هیکلیه وقد بلند ۱۷۰ بیشتره  با اینکه شش ماهه ام دنیا اومد  &nbs ...

عه ؟ جدی میگی ؟ 

من فکر کردم ربط داره 

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
من نمیدونم حرفی ک میزنم ربطی داره یا ن اما من ۱۱ سالگی پریود شدم قدمم تا ۱۸ سالگی رشد کرد 

ده درصد خانم ها  فقط بعد از  دوسال كه پريودشدن  رشد قدي خوبي دارن شما جز اوناييد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عزیزم میشه راهنمایی کنی من دخترم ۵سال ونیمشه ولی می‌خوام مراقبت کنم  اول باید برم ازش. آزمایش تیرویید بگیرم ؟؟ 

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️