2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595790 بازدید | 6484 پست
عریزم کلا قد ربطی به پریود نداره من ۱۰ سالگی پریود شدم هنوز دارم قد میکشم در حد ۱ سانت و قد بلندم

چند سانت؟؟

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
دخترمن ۷سالش کامل شد که علائم بلوغش شروع شد دیدم سینه هاش یکم نوک درآوردن  زیر بغلش و اونجاش مو ...

منم دخترم ۱سال و نیم زیر نظرش بود همین علامت ها هم دلشت ولی امپول نداد ... به نظرم دکتر خوب ببر و به حرف یه ادم متخصص بیشتر اعتماد کن این امپول برا خانم ها ک مشکل رحمی دارن یا مردا ک پروستات دارن میزنن اگ‌عوارض خدایی نگرده سرطان داشت ک نمیدادن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بااگاهی انشالا ازون موقعیت بسلامت میگذریم 

هنوز نمیدونستی پسرا هم ممکنه درگیر بلوغ زودرس میشن.ذوق کردی خدا رو‌شکر من این مشکلو‌ندارم.حالا میگی با آگاهی ازش میگذرم.چقدر به خودت مغروری

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

سلام عزیزم خوبی بایستی که گذاشتی داغون شدم چون دختر منم شیش سالشه و ماشاالله چاقه زیادم پرخوری میکنه ...

اون از چاقی هستش . من هر دو تا مدل رو الان تو خونم دارم 😂 یکیشون از تپلی سینه داره و پنج سال و نیمه. یکی لاغره و سنش نه سالشه و جونه زده یکی از سینه هاش . چاقی با سینه درآوردن فرقش مشخص میشه . نگران نباش

منم دخترم ۱سال و نیم زیر نظرش بود همین علامت ها هم دلشت ولی امپول نداد ... به نظرم دکتر خوب ببر و به ...

نمیدونم چکار کنم خودمم خیلی نگرانشم. عکس از کجای دستش بگیرم که سن استخوانیش مشخص بشه؟

دکترش خوب بود.منم جزء موارد نادر نیستم.این اتفاق زیاد میفته.برای پسر همسایمون هم افتاد اونم الان قدش ...

ببخشید پست قبلیتون رو نمیشد ریپلای بزنم روی این پست زدم.

بله و کاش تخمین نمیزد. چه شبهایی که یه مادر با غصه و گریه میخوابه! چه روزایی که میگذره و موی مادر سفید میشه.

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
ببرش پیاده رویی پارک بازار خلاصه تو خونه نمونه ..ما تو خونه هم یکی ساعت با برناما ورزش کششی و استقام ...

من خیلی،بی جونم تا یکم راه میرم خسته میشم .دو تا بچه داری؟

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
۸ سال و ۲ ماهش بود ک سینه هاش جوان زد و رشد قدی ش زیاد میشد من دوباره دکتر بردم عکس مچ دست انداختم ا ...

من شنیدم وقتی دختر یا پسر زودتر به سن بلوغ برسن رشد قدیش کم میشه اینو دکترها میگن چطوری دخترتون هم قد زیاد کشیده هم به سن بلوغ رسیده؟

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

عزیزم خواهر منم بلوغ زودرس داشته و تو سوم دبستان پریود شده ولی صفحات رشدش بسته نشد الان اون بلندتر از منه، من 167اون 171.. ولی خیلی روی روحش اثر بدی داشت چون تو کل دبستان تنها کسی که عادت ماهانش شروع شده بود اونم اینقد زود خواهر من بود.. 

الان با تاپیکتون یکم بابت دخترم ترسیدم 🥺😰😰😰 چون به شدت قد بلند شده جوری که امسال میره کلاس اول ولی هرکی بار اول میبیندش فک میکنه بچه سوم چهارم دبستانیه، همسرمم قد انچنان بلندی نداره که بگم به پدرش رفته 183س هست که برای مرد طبیعیه 

علائمش اینکه به شدت عصبی شده و به اندک کار اشتباه پسرم گیر میده و اینکه با پسرم ده_یازده سانت اختلاف قد داره جوری که همه میگن اصلا معلوم نیست دوقلو هستن🥺 و اینکه قسمت شرمگاهیش پرزهای کرک مانند طلایی رنگ داره یعنی تو نور کاملا مشخصه این پرز ها، ولی پسرم اصلا نداره و برای خودمم تا یادم میاد تا دوم راهنمایی همچین چیزی نداشتم.. خیلی نگرانم دارم میمیرم از نگرانی😭😭😭😭

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یعنی بعده پریودی هم خط کشیدین درسته؟؟ ارثی قد بلندین؟؟

خانواده مادری کوتاه و پدری بلند اتفاقا بعد پریود به شدت بلند شدم.  اصلا قرص و دارو به خورد بچه هاتون ندین بزارین طبیعی رشد کنه چون الان اگر قرص و داروی هورمونی مصرف کنه شاید بلند بشه ولی در طولانی مدت عوارض داره منم هیچی مصرف نکردم روند طبیعی رشد کردم  

من خیلی،بی جونم تا یکم راه میرم خسته میشم .دو تا بچه داری؟

به خاطر دخترت اون‌که نمیدونه تو کمکش کن مادرشی فقطططط تحرک بالا ورجه وورجه...خیار بده گوجه لیمو ماست گم چرب  میوه کاهو چیزایی که کالری ندارن