2777
2789
عنوان

تفاوت بین فرزندان

280 بازدید | 26 پست

من خودم بچه ی دومم از وقتی یادمه چه دانشگاه چه هرجا باید هزار هزار جمع میکردم چند ماه بیرون نمیرفتم تا یه لباس بخرم

غذا نمیخوردم توی دانشگاه چون پول نداشتم

خیلی جاها نمیرفتم مثل باشگاه چون پول نداشتم

تا الان که۲۷ سالمه چند ماهیه میرم سرکار و یکم پول دارم

پدرم به خواهرم کارتشو میده ببره دانشگاه غذا بخوره

لباس بخره

بره باشگاه

من خیلی دلم میسوزه تا الان که۲۷ سالمه همه چی عقده شد واسم جوونیم تموم شد و تازه الان میتونم یه لباس دوست دارم بخرم برم بیرون ولی دیگه دیره

تفاوت من با خواهرم چی بود؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها خب همین دیگه.من فکر کردم ایشون بچه اوله شما بچه اخریبچه ی اخر همیشه بهتر بهش رسیدگی میشه.

نه عزیزم من بچه ی آخرم و تقریبا انگار سر راهی هستم در این حد تفاوت میزارن

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
من بچه آخرم ولی مث توام دقیقا همه چی عقده شد برام با اینکه وضع مالی بابام خیلی خوبه خواهرم همه پولا ...

من حتی به بابام میگه یه چیپس بخر برام میگه مگه خودت نمیری سرکار

خونه ما همیشه من باید تابوها رو میشکستم،کتک ها رو میخوردم واسه ی اصلاح ابرو زمان دانشجویی

ولی خواهر دوم ب راحتی بدون هیچ تذکری هرکاری میکرد 

اختلاف سنی فقط ی سال

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست