2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590741 بازدید | 6408 پست
ورزش کمکش می کنه، هم اشتها و خونسازی بدنش بهتر میشه. خب قد مادر هم مهمه.  به نظرم خیلی حساس شد ...

کلا از بچگی شیطون بود همیشه ورزش میکنه کلا از بچگی از در و دیوار خونه واقعا بالا میرفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو منی یا من توام غصمون مشترکه     منم ی ذره دیگه تو فکر وزنش نیست.بخدا قد و وزنش رو ...

دختر منم ۲۸ کیلو من برا گرم گرم وزنش وقت گذاشتم 😁 حالا دیگه ۲ ساله فکر قدشم ولی خوب لاغری زیاد خوب نیست هیچ لباسی به تنش قشنگ نیست همیشه زار میزنه تو تنش ارزو یکم لپ ب دلم موند

متاسفانه بخاطر روش ناصحیح زندگی

کم کم بلوغ زودس بیشتر از قبل هم خواهد شد

شما بجای غصه خوردن

حتما بفرستش باشگاه بستکتبال یا والیبال

مرغ محلی بخرید

غذاهای فست فوتی نخورید

و شب ها زودتر بخوابید

ورزس

نگران نباشید

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

امپول و ک شروع کردم جون هم سینه زده بیرون و هم موهای تناسلی کاملا درومده سنوگرافی هم نشون داد پریودی ...

به نظرتون منم دچار بلوغ زودرس شده بودم ؟

من تو سن ۱۰ سال و ۸ ماه پریود شدم 

الان ۲۰ سالمه و قدمم ۱۶۰ و ازدواج کردم 

اما تو سن ۱۸ سالگی عجیب احساس نیاز جنسی داشتم 

واسه خرید خونه ویلایی و دور از خانواده شوهرم دعا  کنید هر کی دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم 
به نظرتون منم دچار بلوغ زودرس شده بودم ؟ من تو سن ۱۰ سال و ۸ ماه پریود شدم  الان ۲۰ سالمه و ق ...

یه مقدار زود بود دخترا درست ش اینه ۱۲ ساله بشن  بلوغ زودتر باشه میل جنسی و گرایش ب جنس مخالف زودتر تو بچها به وجود میاد

یه مقدار زود بود دخترا درست ش اینه ۱۲ ساله بشن  بلوغ زودتر باشه میل جنسی و گرایش ب جنس مخالف زو ...

درسته ولی من میل جنسیم خود به خودی نبود 

به خاطر تعریف همجنس هام از خود ارضایی هاشون بود 

و همین من رو کنجکاو کرد 

تو سن ۱۸ سالگی درگیر خود ارضایی به مدت ۲ ماه شدم بعدش دیگه نمیتونستم تحمل کنم و تو سن ۱۸ سال و ۹ ماه اینا عقد کردم و ۱۹ سالگی رابطه کامل رو تجربه کردم الانم ۲۰ سالمه 

اما از ازدواجم راضیم چون واقعا خدا دوستم داشته که همسر خوب تو این سن گیرم اومده هر چند یه سری مشکلات کوچیک با خانوادش دارم ولی در کل راضی ام 

واسه خرید خونه ویلایی و دور از خانواده شوهرم دعا  کنید هر کی دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم 
دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

عزیزم میشه لطفاً جواب منم بدید. دختر منم هفت سال و نیمه هست و موهای ناحیه تناسلی دراومده یکم. من خیلی میترسم یکبار بردم اصفهان دکتر ولی اونم گفت چیزی نیست ولی موها داره هی زیاد میشه خیلی میترسم. من اصفهانم. پیش کدوم دکتر ببرم به نظرتون؟

عزیزم میشه لطفاً جواب منم بدید. دختر منم هفت سال و نیمه هست و موهای ناحیه تناسلی دراومده یکم. من خیل ...

من دخترم ۷سال و ۹ ماه موهاش در حد چند تار بود ۶ ماه بعدش سینه هاش جونه زد من پیش الهام هاشمی بردم خدایی چه اعصابی داره چقد وقت میذاره ما چون اصفهانی نبودیم نوبت هم نداشتیم ساعت ۲ رفتیم دکتر همونجا بود مطیهم خلوت زود نوبت مون شد