2777
2789
قول بده خواهرشوهر خوبی باشیا🥲😂اخلاق آقاییم خیلیم خوبه🙄همه نی نی سایتیا رو دعوت میکنم و از کیسه خل ...

چشمممم قوللل لیدی میدم🥲😂

اوههههه بله بله اصلا سگی نیستش😂

هرکی و میخوای دعوت کن راحتتت باش عروس ننم😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

برادر معین نمیدونه چیه عجیبه

وااای اشتیاه ریپ کردم میخواستن رو اوشون ریپ بزنم😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدا سرت

😘❤️‍🩹

چشمممم قوللل لیدی میدم🥲😂اوههههه بله بله اصلا سگی نیستش😂هرکی و میخوای دعوت کن راحتتت باش عروس ننم� ...

😂❤️

بچم🥲🤣

اووو چه لارج😂

حالا با اقایی تمرین میکنیم اینجوری برقصیم شب عروسی😌

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

😂❤️بچم🥲🤣اووو چه لارج😂حالا با اقایی تمرین میکنیم اینجوری برقصیم شب عروسی😌

به به چ عروس گل گلااابی داررریم مااا قوبونش برم😍😂

آفرررین بهت ماااشالا

به به چ عروس گل گلااابی داررریم مااا قوبونش برم😍😂آفرررین بهت ماااشالا

خدانکنه که😂🫂

🧿🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

بینیی استخونیه یاگوشتیهزینه زیادیهولی واقعا ارزش دارهبینیم خیلی بلنده یعنی دراززززهباصورت لاغرلااقل ...

از من استخونیه 

فداسرت عزیزم انشاءالله که بخت و شانست سفید باشه 

من از بینیم ناراضیم اما میترسم عمل کنم 

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

از من استخونیه فداسرت عزیزم انشاءالله که بخت و شانست سفید باشه من از بینیم ناراضیم اما میترسم عمل کن ...

منم گوشتی نیست

هی خواهر سرهمین دماغ اعتمادبنفسمو ازدست دادم

دیگه گذشت ازم 

اگه مجردی برو عمل کن هزینه شو داری

البته شاید خوبه دماغت ب صورتت میاد

من خیلی بلنده نیمرخ مثل پت ومتم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
منم گوشتی نیستهی خواهر سرهمین دماغ اعتمادبنفسمو ازدست دادمدیگه گذشت ازم اگه مجردی برو عمل کن هزینه ش ...

واقعا منم اصلا اعتماد بنفس ندارم بخاطرش

قبلا هرجا میرفتم ماسک میزدم😂

نه مجرد نیستم

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

واقعا منم اصلا اعتماد بنفس ندارم بخاطرشقبلا هرجا میرفتم ماسک میزدم😂نه مجرد نیستم

وای دوران کرونا خیلی برای من باتمام استرساش ماسک زدنش خوب بود😂

اگه داری هزینه و برو دکتر خوب برو

واقعا ارزش داره

اینایی ک بینی بلندی دارن بعدعمل نمیشناسیشون ازبس خوب میشه صورتشون

فقط زیاد کوچیک نکن وعروسکی نباشه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
وای دوران کرونا خیلی برای من باتمام استرساش ماسک زدنش خوب بود😂اگه داری هزینه و برو دکتر خوب بروواقع ...

خیلی دوست دارم فعلا هزینشو ندارم😕😕😕