2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591109 بازدید | 6423 پست
من ۱۹ سالمه و ۹ سالگی پریود شدم و تقریبا همسن دختر شما بودم که به بلوغ رسیدم ولی بعدش هم من رشد کردم ...

خدا رو شکر بلوغ زودرس برا صفحات رشد شما تاثیر نداسته برا دخترمن داره زود بسته میشه  برا همین میگن بلوغ زودرس قد کوتاه میمونه  شما خوش شانس بودین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رو شکر بلوغ زودرس برا صفحات رشد شما تاثیر نداسته برا دخترمن داره زود بسته میشه  برا همین می ...

من اونموقع که کلاس سوم بودم نسبت به همکلاسی هام هم قدم بلند بود و هم وزنم بیشتر بود فکر کنم به خاطر همین به بلوغ رسیدم

من دخترم ۷سال و ۹ ماه موهاش در حد چند تار بود ۶ ماه بعدش سینه هاش جونه زد من پیش الهام هاشمی بردم خد ...

پس منم ببرمش همینجا دفعه قبلی پیش دکتر مرد بردم فامیلشون یادم رفته ولی میخواست معاینه کنه معذب شد بچه اذیت میشه با اینکه یک لحظه بود. الهام هاشمی فوق تخصص داره؟ من خودمم کم کاری تیرویید دارم ولی از ۳۰ سالگی شروع شد. آزمایش دخترم چیزی نشون نداد. دوباره ببرمش

وزن تاثیر داره تو زودتر شدن ولی قد بخاطر بلوغ  سریع تر رسد کرد

عزیزم دخترت الان چند سالشه قدش چطوره خوبه؟ چنده

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
پس منم ببرمش همینجا دفعه قبلی پیش دکتر مرد بردم فامیلشون یادم رفته ولی میخواست معاینه کنه معذب شد بچ ...

منم کمکاری تیروید تو ۲۷ سالگی گرفتم دخترم هم ۳ ازمایش اول نشون نداد ازمایش ۴ یهو کمکاری ۱۳ بود ... منم بخاطر اینکه خانم بود خیالم راحت بود چقد خوش اخلاق بود ... آره فوق تخصص غدد کودکان تو نت نگاه کن من تو همین نی می سایت اسمش شنیدم  چند تا دکتر دیکه هم بود چون مرد بودن نبردم بچه معذب بود

خب بعدش چیشد

بعدش دیگ سن استخوانی ش تو ۱ سال  به جای اینکه بالا بره ۲ سال بالا رفت  و وقتش برا قد کشیدن داره کم میشه چون هورمون استروژن بالا بره صفحات رشد سریع بسته میشه دکتر گفت سال دیگه پریود میشه دخترم ۲۸ کیلو الان قد ۱۴۲