2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست

بخدا زیاد بلند نیست .وزنش هم کمه.دیشب همش تو فکرش بودم از استرس خوابم نبرد اتفاقی تو سایت تایپکت رو دیدم از دیشب نخوابیدم کامنت ها رو خوندم.خیلی نگرانم طفلی دخترا گناه دارن خدا کنه تو سن کم پری نشن خییییلی خیلیییی تو روحیشون تاثیر میزاره

درکت میکنم  ولی اینایی ک میگن بزارش به حال خودش درک نمیکنم یهو از بچگی بپره وسط ادم بزرگ ها &nb ...

اینایی ک میگن بزار ب حال خودش چون بر اساس تجربه خودشون میگن چون دیگه بزرگ شدن اون روزا رو گذروندن.ولی مادر بودن خییییلی خییییلی سخته تا کسایی جای ما نباشه قطعا نمیتونه درک کنه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

عزیزم مولتی در دراز مدت بدن رو تنبل می کنه که خودش ویتامین نسازه.

چاره در زودخوابیدن و سحرخیزی، صبحانه صبح زود، و ورزشه. گوشی  و نت هم زیاد دور و برش نباشه. 

اگه خودتون قدکوتاهی دارید خب ارثیه، بچه رو درگیر آمپول نکنید‌ ولی بازم جای نگرانی نیست، بچه ها تا چند سال بعد از پریود هم قد میکشن. و بچه های دو نسل اخیر از پدر و مادراشون بلندترن، حتی ضعیفاشون. ورزش شنا و والیبال و بارفیکس خیلی کمک کننده هست. ولی مهم ترینش اصلاح زمان خواب و بیداریه.

ببخشین من یه سوال داشتم دحتر من سه ماه دیگه 7سالش کامل میشه خیلی بدغذا و لاغر و زودرنجه مدام درحال گریه کردن

و خیلی کارتون نگاه میکنه کارتونای الان هم ک میدونین موضوع اکثرش اینه ک یه پرنسس هس ک یه قهرمان عاشقش میشه و نجاتش میده یا متاسفانه زن و مرد داستان همو میبوسن منظورم همین کارتونای دوبله شدس مث السا و انا یا سیندرلا و ....

اینم خیلی ازون صحنه هاش خوشش میاد حس میکنم احساسی میشه ایا این ممکنه رو یلوغ زودرس تاثیر داشته باشه بشدت اعتیاد ب کارتون داره  هیچ جوره نمیتونم ازش محرومش کنم

بگین چیکارکنم

من همش درگیر وزنش بودم ک چرا وزنش کمه کاش فقط دغدغه ام وزنش میبود ن اینکه هر لحظه استرس اینیکه ک پری ...

دقیقا از تولد تا الان همیشه غصه وزنش داشتم الان دیگه لاغری ش یادم رفت از بس فکر قدشم ک کوتاه نشه زود پریود بشه با این وزن کم نابود میشه   قد و وزنش حدودی نمیدونین چقدر؟

عزیزم مولتی در دراز مدت بدن رو تنبل می کنه که خودش ویتامین نسازه. چاره در زودخوابیدن و سحرخیزی، صبح ...

با این وزن کمش اگ پریود بشه صدرصد کمخون و مریض میشه ۲۸ کیلو فقط  نه قد کوتاهی به اون صورت نداریم عمه هاش ۱۷۵  خانواده خودم بلندن فقط خودم کوچیک همم ۱۵۷

ببخشین من یه سوال داشتم دحتر من سه ماه دیگه 7سالش کامل میشه خیلی بدغذا و لاغر و زودرنجه مدام درحال گ ...

والا چی بگم هرجی کارتون دختر منم می بینه نمیشه هم ک محروم شون کنی بدتر کنجکاو میشن ک جریان چیه.. ولی بعید میدونم بلوغ زودرس به ابن چیزا باشه اینجوری ک بچها خارجی همه زودرس میشدن.. ببشتر مواد غذایی ک تمام هورمون ها بدن بهم میریزه بچها داغون کرده

عزیزم برا پسرا چجوریه؟  پسر منم 10 سال و نیمه، حدود یکسال موهای زائد داره  و سینه هاش بر ...

پسرها معمولا از ۱۱ ۱۲ سالگی شروع میشه اگ صداش هنوز بم نشده مهم نیست بلوغ از اول تا اخرش حدودا ۴ سالی طول میکشه  مگه اینکه قدش کوتاه باشه ک چک ش کنید 

با این وزن کمش اگ پریود بشه صدرصد کمخون و مریض میشه ۲۸ کیلو فقط  نه قد کوتاهی به اون صورت نداری ...

ورزش کمکش می کنه، هم اشتها و خونسازی بدنش بهتر میشه. خب قد مادر هم مهمه. 

به نظرم خیلی حساس شدین و دخترتون داره روال طبیعی رو طی می کنه. مخصوصا که تو شهر گرمسیری هستید. از طرفی هم بچه ها کم تحرک و بدخواب شدن و این خوب نیست.

دقیقا از تولد تا الان همیشه غصه وزنش داشتم الان دیگه لاغری ش یادم رفت از بس فکر قدشم ک کوتاه نشه زود ...

عزیزم تو منی یا من توام غصمون مشترکه   منم ی ذره دیگه تو فکر وزنش نیست.بخدا قد و وزنش رو دقیق نمیدونم شاید شایدوزنش۲۷یا ۲۸.قدش هم بیدار بشه ازش میگیرم بت میگم فدات