2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598490 بازدید | 6507 پست
خوب شاید موهایی بوده که از قبل داشته یا نداشته الان در اومدن؟

اصلا نداشته جدیدا تو حمام متوجه شدم ولی به روی خودم نیاوردم که نگران نشه🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

[QUOTE=244078810]نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...[/قدیم خوب بودا اصن نمیدونستن بلوغ چیه

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرمنده اشتباه نوشتم۹۳ عزیزم‌وزنشم ۲۲وقدش ۱۵۳انگار

عزیزم قد این چیزا بیشتر ارثیه هر چقد قد شما باشه بیشتر دخترا میکشن سمت قد مادرشون ولی ورزش تغذیه خیلی تاثیر داره مثلن من با اینکه دیر پریود شدم اما چون کم اشتها بودم قدم صدو پنجاهو پنج همشم مقصر خانوادمو میدونم که به فکر نبودن اگه منو دکتری چیزی میبردن الان قدم شاید بلند تر بود چون همه خواهرام از من بلند ترن

۱۵۳ که عالیه قدش الان برای متولد ۹۳

شایدم‌اشتباه میکنم‌ توکتاب علومش بوددرست یادم‌نمیاوولی خیلی لاغره تحرک زیادداره که ازگرمی بدنشه به همین‌خاطر‌زودداره پیش‌میره میخام‌عرق شاهتره وکاسنی بدم‌ تاروبه سردی بره

برام ی سوال پیش اومد خودم دختردارم س سالشه.ولی اگ دخترزودترب سن بلوغ برسه مگه چی میشه؟مگه روندطبیعی بدن خانوما این نیس ک ب بلوغ برسن وپریودبشن؟براچی ضررداره؟

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

ما شرکتی هستیم برای رفتن پیش متخصص باید عمومی نامه بده رفتم گفتم دختر نه سالم کمی سینه داره گفتم میخوام ببرم دکتر غدد نامه بده گفت نه مآل پر بودنش دو سال دیگ میش منم اشتباه کردم نبردم بیرون سال بعد شد و دختر من ک قد پدرش 183 قدش 160موند واقعا حلالش نمیکنم انگار میخواست از جیبش نامه بده عوضی اینقدر غصه میخوره 

ای جون دلم عین دختر من با حیاست. دخترم حتی با شرت جلو باباش نمیاد. از وقتی نقاط خصوصی بدنشو بش یاد د ...

بله خودم و خانوادم پایبن تنه بزرگی داریم ولی برای دخترم یکم زود نیست؟!!!! 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
شرمنده اشتباه کردم ۹۳عزیزم

تعجب کردم 😅 شما پیش یه متخصص غدد کودکان برید سونو آزمایش تخصصی و عکس مچ دست براتون بنویسه بعدش جواب رو حتما به فوق تخصص غدد کودکان ( کسی که واقعا کاربلده ) نشون بدید . الکی هم استرس نداشته باشید . اگه چیزی اتفاق افتاده باشه فعلا زمان برای درمان دارید

عزیزم قد این چیزا بیشتر ارثیه هر چقد قد شما باشه بیشتر دخترا میکشن سمت قد مادرشون ولی ورزش تغذیه خیل ...

اهان‌ممنون‌گلم‌نگران‌قدش نیستم‌نگران اینم که یکی دوسال دیگه‌پریودبشه اخه خانواده ی شوهرم داشتن واینکه خیلی لاغروبلدنیست‌چیکارکنه

غدد اطفال دکتر خوب ببر تو نن سرچ کن من میبرم پیش فاطمه سیاری فرد خیلی دکتر خوبیه

خیلی ممنون از راهنماییتون🙏🏻🌸🌸🌸

شاید سال دیگه پریود بشه باز سن دختر شما بهتر  من دخترم هم سن ش کمه هم وزنش

اسی میگن  ورزش  بلوغ عقب میندازه حتی کاراته 

بسکتبال

منم دخترم ۴ سالگی حس کردم سینش داره جوونه میزنه

ازمایش دادیم کمکاری نداره  

فقط دوماه بهش مولتی ویتامین رینک دار داده بودم شک م به اونه 

الان نوشتمش کاراته  ۵ سالشه .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
برام ی سوال پیش اومد خودم دختردارم س سالشه.ولی اگ دخترزودترب سن بلوغ برسه مگه چی میشه؟مگه روندطبیعی ...

چون جلو رشد قدی رو میگیره کوتاه میشن

من واقعا دلم میسوزه که بچه ۹    ۱۰ ساله پریود بشع

من ۱۲ سالم بود پریود شدم تا ۲ سال اصلا نمیتونستم خودمو جمع و جور کنم واقعا گناه دارن اخه طفلی ها یکم بچگی کنن خوب 

وای جدی میگین ورزش میکردین یا خانوادگی قد بلندین؟؟

فقط پدرو مادرم قد بلندن

خواهرام میانگین ۱۶۲ اینا

من خیلی والیبال بازی می‌کردم

بنظر خودم دلیلش والیبال بود ک اینقد بلند شدم

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️