نه به اون شدت ولی چون کارم تولیدمحتوای پزشکیه، درباره هر بیماری ای که مینویسم فکر میکنم خودم علایمشو دارم
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم تجربی نرفتم چون هر مشکلی توش بنویسه رو بدنم هم تاثیر میزاره...هعب
یه سریالی دیدم که اسمش یادم رفته و براساس واقعیته. اونجا مادره بچش رو بیمار میدونه و هزار جور بیماری مختلف براش تشخیص میده، حتی دارو هم میده بهش
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
اکثر اوقات یه نوع مریضی دارم بعضی اوقات هم به چند نوع مریضی فک میکنم ولی آزمایش دادم نداشتم استرسم ا ...
زیاد به عوارض جسمیت توجه نکن این یه نوع ترسه غیره واقعیه یعنی شما بی دلیل راجبه چیزی که وجود نداره می ترسی و مهمتر فکر میکنی داری راجبش تحقیق میکنی مثلا توی اینترنت یا میری چکاب این کار بده حساسیتتو بیشتر میکنه.خب خیالمو راجبه هر نوع داروی اگه مدتیه میخوری یا الکل یا مخدری چیزی بدون ترس و خجالت راحت کن بگو تا اصولیترین راهشو بگم چون پیشه هردکتری خوب نیست بری بدترت میکنن بعدم موضوعو میبندیم من بااجازه شام میخورم میام
اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم
قرص خاصی مصرف نمیکنم فقط یه قرص جوییدنی که تقریبا ضد اسیده میخورم دکتر گفت مشکلت از استرسهفقط دو شبه ...
مشکلی نداره پرانول کاره اصلیش کنترل ضربان قلبو فشاره خونه ولی کمک به کنترل ترسو اظطراب میکنه ولی درمان نه،داروی مثل فلوکستین،پاروکسیتین،ترانکوپین،سرترالین تاثیر داره براتون که اگه پیشه روانپزشک برید اینارو مینویسه ولی یکم عوارض داره،درکل مخالف دارو درمانیم ،شما برو روانشناس تا روان درمانی بشی یه سری تکنیک یاد میده که بتونی استرس و اظطراب و ذهنت و زندیگتو مدیریت کنی خیلی عادی خلاصه گفتم زیاده مطلب در موردش اگر اصفهانید شنبه تا دوشنبه صبح تا ظهر درمانگاه بیمارستان تخصصی مدرس در خدمتم برای کمک بهتر.گلکارهستم
اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم