2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598492 بازدید | 6507 پست

دخترم‌ن متولدشهریور۸۳هست دوماه پیش نوک سینهاش بیرون زدورشدکرددردزیادیم‌داشت چندباری اینطورشدحالاکه نگاه کردم صاف شده ولی موهای کرکی سیاه رنگ زیربغلش البته یکیش درامده وکمی بومیده چندروزیم‌هست میگه درحد۱الی۲دقیقه دل دردمیشه وخوب‌میشه نگرانشم پریودنشه؟

منم دخترم هشت سالم ده ماهشه سینه هاشو جوانه خیلی کم زده پرخاشگر شده و موهاشو چرب میشه ولی موی زاید ا ...

ببرش و اگر گفت نیازی نیست اصرار کن ک ژنتیک مون فلان و اینها الکی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم امسال میره اول. همین پرزها رو داره قدشم بلنده تا الان چند نفر گفتن بش میاد دوم سوم باشه. تا ...

دوقلوهای منم مهر ماهی هستن 🥺 قدشو نمیدونم الان وقتی کنارم می ایسته ببخشید تا روی سینه قدش میرسه.. ولی وزنش 35 و اینکه یه دکتر تغذیه برده بودمشون به خاطر کم اشتهایی پسرم و قدش، که گفت دخترتون اعضای بدنش منظورش باسن بچه بود بزرگ تر از حد نرماله، راستم میگه بچه من بالا تنه لاغر داره ولی قسمت نشیمنگاهش فرم خیلی قشنگ و بزرگی داره جوری که نگاه بقیه رو جلب میکنه به یه بچه شیش ساله🥺😔 دارم بدبخت میشم😭 ولی اینو میدونم برعکس بچه های دوروبرش که حس بازی کردن با خودشونو دارن یعنی قسمت پایین تنه، دوقلوهای من اصلا اینجور نیستن و خیلی حیاشون بالاس با اینکه دختر پسرن برای جنسیت مخالف هم کنجکاوی نمیکنن و خودشون خیلی از مسائل رو رعایت میکنن.. تا پارسال دخترم با پدرش حمام میرفت بعد گفت مامان من که دخترم مثل تو چرا تو نمیبریم حموم، امیر پسره با بابامیره من دخترم تو ببرم و تو حمام هم خیلی مواظبه موقعی که میخوام قسمت پایین تنه رو بشورم شورتشو جوری نگه میداره که هم خودم هم خودش معذب میشیم

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزیزم خواهر منم بلوغ زودرس داشته و تو سوم دبستان پریود شده ولی صفحات رشدش بسته نشد الان اون بلندتر ا ...

نگران نباش عزیزم . اولین نشونه از رشد یکی از سینه ها میاد و مویی که از طلایی به مشکی تغییر رنگ داده و کمی ضخیم شده

دخترم‌ن متولدشهریور۸۳هست دوماه پیش نوک سینهاش بیرون زدورشدکرددردزیادیم‌داشت چندباری اینطورشدحالاکه ن ...

هفده سالشه دیگه باید پریود میشد من با این حال که دیر شدم چون جسم کوچیک بود و نسبت به همکلاسیام از همه دیر تر شدم شونزده سالگی پریود شد م

دختر منم وزنش کمه ۲۴ کیلو هستش . بعد چسبندگی لابیا هم داره دارم واسش پماد استروژن میزنم

چندسالشه دخترگلت؟

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
نگران نباش عزیزم . اولین نشونه از رشد یکی از سینه ها میاد و مویی که از طلایی به مشکی تغییر رنگ داده ...

دختر من رشد سینه اصلا نداره ولی قسمت پایین تنه یعنی نشیمنگاهش فرم بزرگ و قشنگی داری درست مثل مانکن ها، مثل اندام خانم ها.. نمیدونم چکنم دارم از استرس میمیرم این تاپیکم که دیدم خیلی به فکر فرو برد منو🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
علایم بلوغ دکتر ببر عزیزم  منم دخترم علائم بلوغ زودرس داشت بردم دکتر گفت داشتین تو فامیل ها که ...

یاعلیییی😭😭😭 اصلا نمیدونم چه دکتری باید ببرمش 

دوقلوهای منم مهر ماهی هستن 🥺 قدشو نمیدونم الان وقتی کنارم می ایسته ببخشید تا روی سینه قدش میرسه.. و ...

ای جون دلم عین دختر من با حیاست. دخترم حتی با شرت جلو باباش نمیاد. از وقتی نقاط خصوصی بدنشو بش یاد دادم خیلی باحیا شده. دختر من لاغره 19کیلو. قدش 124

باسن دخترت احتمالا ارثی باشه که این مدلیه. تو فامیل دیدم دختر تو این سن باسنش جلب توجه میکنه که عین مامانشون بودن