2777
2789
عنوان

ی خاله دارم خوله

167 بازدید | 8 پست

هرسری که مارو میبینه میگه شما مسبب پیری مادرتونید درصورتی ما اصلا جلوش حرکت ناشایستی نمیزنیم حالا جالبه خودش بچه نداره ولی صورتش چروکه

من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای پسر من رفته خونه ی خواهرم خواهرم بهش گفته مامانت از دست شماها داره می میره پسرم داشته سنگ کوب میکرده حالا پسر خودش ختم همه چیزه نمی دونم انگیزش چی بوده 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
مث دختر عموی مامان منه😂

چی بهشون بگیم منکه ی دفعه جواب این حرف خالم رو خوب دادم نشست گریه کرد دیگه بعد از اون همیشه میگه شما عامل پیری مادتونید 

چی بهشون بگیم منکه ی دفعه جواب این حرف خالم رو خوب دادم نشست گریه کرد دیگه بعد از اون همیشه میگه شما ...

دختر عموی مامان من 46 سالشه ازدواج نکرده پیر پیره تا خانواده داییمو میبینه چون عیال بارن هعی بهشون گوشه و کنایه میزنه 😂

وای پسر من رفته خونه ی خواهرم خواهرم بهش گفته مامانت از دست شماها داره می میره پسرم داشته سنگ کوب می ...

نمیدونم شاید مبخوان با این حرفاشون بگند که خواهر ما صاحب داره   ولی خوب خواهر شما صاحب های خیلی بهتری مثل اولاد داره 

دختر عموی مامان من 46 سالشه ازدواج نکرده پیر پیره تا خانواده داییمو میبینه چون عیال بارن هعی بهشون گ ...

واقعا حسودی ازش فوران میکنه