2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 616526 بازدید | 6974 پست
داداش من 12 سالش بود صداش بم شد ولی جهشش شروع نشده بود بعد از تغییر صدا یهو جهش رشدش شروع شد

خدا کنه پسر منم اینطوری باشه کل تایپک خوندم ببینم راه حتی برای پسرم هست. انگار فقط بلوغ دخترها نگران کننده هست. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367456676]ممنون عزیزم لطف کردین حتما استفاده میکنم صداش یک کم فرق کرده از حالت بچگی در اومده ...

چشم عزیزم حتما انجام میدم. خدا خیرت بده جوابم و دادین. برام دعا کنین. انشاالله شما هم به ارزوهاتون برسین 

خدا کنه پسر منم اینطوری باشه کل تایپک خوندم ببینم راه حتی برای پسرم هست. انگار فقط بلوغ دخترها نگران ...

پسرتون چند سالشه؟ قد و وزنش چقدر؟  

من داداش کوچیکم چون ی جورایی خودم بزرگش کردم همه چیزش خوب میدونم

قدش موقع تولد 54 بود

1 سالگی 79

2 سالگی 80

ولی بعدش امد رو نمودار متوسط. دیگه مث قبل بلند نبود 12 سالگی قدش 154 بود صداش بم شد  13 سالگی 164

14 سالگی 174   15 سالگی 178.   16 سالگی 182  

من فکر میکردم بعد 15 سالگی دیگه قد نکشه چون خیلی طولانی قدش ثابت بود ولی یهو قدش رشد کرد فعلا 16 سالش نمیدونم تا سال دیگه چقد رشد میکنه

مکمل هم فقط زینک میخوره. گون اصلا لب ب گوشت قرمز نمیزنه مگه چرخ شده تو غذا  خیلی هم لاغر فک کنم 55 کیلو

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پسرتون چند سالشه؟ قد و وزنش چقدر؟ من داداش کوچیکم چون ی جورایی خودم بزرگش کردم همه چیزش خوب میدونمق ...

الان ۱۳سال هست. قد ۱۶۳.وزن نمیدونم خیلی کم شاید ۳۸ ولی بیشتر از صداش سیبیل های دراومد. ولی در کل ار بچگی پرمو. رشد موهامون زیاد.چند سال پیش یک دکتر بودم گفت ۱۶۰بیشتر نمیشه. ولی پارسال یک دکتر دیگه بردم گفت تا ۱۷۳اینا بدون هورمون و امپول رشد میرسه  گفت اگر میخوای ۱۸۰به بالا بشه باید هم ضد بلوغ هم امپول رشد بزنی که پسرم قبول نکرد. اخه پدرش بلنده قدش. 

الان ۱۳سال هست. قد ۱۶۳.وزن نمیدونم خیلی کم شاید ۳۸ ولی بیشتر از صداش سیبیل های دراومد. ولی در کل ار ...

بچه س هنوز بلند میشه. پسرا با دخترا فرق دارن تازه رشد شون از 12شروع میشه. بر خلاف دخترا سالی 10 12سانت رشد میکنن

من مطمعنم بالا 180 میشه  قدش برا سنش عالی

نسبت ب پارسال چقد رشد کرد؟ 

سیبیل ش هم طبیعی داداش منم همون 12 سال پشت لبش سبز الان یکم پایین ریشش هم درومده ولی باز رشد کرد. 

شما پدر و مادرتون قدشون بلند هست؟

نه والا هیچ کدوم بلند نیستن. دایی هام بلندن پسرا همه به دایی کشیدن بلندن بابا 170.مامانم 160

بچه س هنوز بلند میشه. پسرا با دخترا فرق دارن تازه رشد شون از 12شروع میشه. بر خلاف دخترا سالی 10 12سا ...

خدا کنه. من که از استرس مردم این چن سال. بد غذا هم هست دغم میده. شوهرم مامان باباش متوسط هستن دایی های شوهرم چند تاشون بلند چند تاشون کوتاه خیلی هم کوتاه بعد شوهرم ۱۸۳ برادرشوهرم ۱۹۰ خواهر شوهرم ۱۷۰ماشاالله خانواده شوهرم همه قد بلند. ولی دکتر که چند سال پیش بردیا منو ترسوند گفت به یکی رفته زیاد بلند نمیشه سمت خودم هم متوسطیم مامانم بلند هست. دیگه فقط دعا میکنم نمیدوم از تابستون تا الان چرا هیچ کدوم از پسرام یکسانتم  بلند نشد قدشون با وجود که خیلی میرسم بهشون 

خدا کنه. من که از استرس مردم این چن سال. بد غذا هم هست دغم میده. شوهرم مامان باباش متوسط هستن دایی ه ...

عکس دستش تاحالا گرفتی؟ دکتر از روی چی میگه بلند نمیشه؟ همه چیزش ک خوبه! 

ب نظرم قشنگ 180 میشه پسرا تا 17 سالگی قد میکشن  مث دخترا نیستن ک پریود بشن دیگه صفحات شون سریع بسته بشه

پسر عموم عید دیدم قدش 175 بود با ی عالمه ریش و سیبیل 16ونیم سالش بود. الان 17 سالش 178 شده. 

با اینکه بالغ شده داره رشد میکنه هنوز 

ژن بلندی دارین دیگه نگرانش نباش فقط اگ گوشت خوب نمیخوره مرتب زینک بهش بده  مکمل کلسیم بعش بده ویتامین دی چک کن کم نباشه

قرص امگا3  و ال ارژنین بهش بده تا سال دیگع 10 سانت رشد میکنه

از بچگی چون غذا نمیخورد دکتر میبردم همش زنگ پلاس میداد برای همین فکر کردم بلوغ زودرس گرفته.

نه دیگه طبیعی بعد 11سال بلوغ برسن  

چشم عزیزم حتما انجام میدم. خدا خیرت بده جوابم و دادین. برام دعا کنین. انشاالله شما هم به ارزوهاتون ب ...

انشاالله بچه های همون قد و اقبال بلندی داشته باشن.

عزیزم از چند سالگی صداش تغییر و سیبیل درآورد که دکتر بردین؟