2777
2789
عنوان

کدبانوی نمونه این رشته کارادایف یا شعریه س این تو ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 23 پست
ممنون 🌹نمیدونستم خوب شد گفتید هی دوست داشتم با کادایف یه حرکتی بزنم ولی فکر نمیکردم تفت دادن واجبه ...

اگه درست کردی نوش جونت باشه لحظه هاتون پر از شادی ❤❤❤❤❤

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
فکر کنم خودتم بتونی درست کنی نشاسته است دیگه من تاحالا درست نکردم بزن گوگل ببین

نه یه بار تلاش کردم 

موفقیت آمیز نبود 

سریع آب میشد مزه ش هم خوب نبود 

تو ژله هم فکر کردم آب شه و دفرمه بشه 

حالا چطوری توی ژله درستش کنم 

احتمالا جای آب سرد فالوده اضافه کنم ؟

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درست کردی نوش جونت باشه لحظه هاتون پر از شادی ❤❤❤❤❤

ای خدا چه مهربوووننن ❤️❤️🌹🌹

همچنین شما عزیزم 🥰🥰

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
نه یه بار تلاش کردم موفقیت آمیز نبود سریع آب میشد مزه ش هم خوب نبود تو ژله هم فکر کردم آب شه و دفرمه ...

آماده اشو قنادیها میفروشن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

@همبند    

داری چه میکنی با خودت تنهایی :://

@همبند داری چه میکنی با خودت تنهایی :://

اومدم بگم مگر می‌شناسیدم و نام کاربر‌ی‌تون هم دیدم, یاد این شعر حسین منزوی افتادم:

نام من عشق است آیا می‌‏شناسیدم؟!

زخمی‌ام زخمی سراپا می‌‏شناسیدم؟!

با شما طی‌‏کرده‌‏ام راه درازی را!

خسته هستم! خسته؛ آیا می‌‏شناسیدم؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اومدم بگم مگر می‌شناسیدم و نام کاربر‌ی‌تون هم دیدم, یاد این شعر حسین منزوی افتادم:نام من عشق است آیا ...

آخی چه قشنگگ 🥰

عزیزم یهو ی حس خیلی خوبی ازتون گرفتم ❤️ایشالا بهترینا‌ براتون

ای جانم 🥰🥰

یهویی کلی حس خوب هم به من تزریق کردی که مهربون 

همچنین برای شما عزیزم  ❤❤