2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615631 بازدید | 6968 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بهش قرص ندادم هیچ وقت داداشم یبار خورد حالش خیلی بد شد بعضی ها هم دیدم گفتن ب بدن بچه نساخت و برا ...

دقیقا عزیزم منم موافقم 

عزیزم شما از موقعی که آمپول تزریق می کردین سالی چند بار شربت ویتارژنین به دخترتون می دادین؟میشه بقیه مکمل ها رو هم بگین منم استفاده کتم

مامان مهرسا جون از وقتی آمپول رو قطع کردی رشد پاهای دخترت تنده یا کند؟؟دخترم حدود یک سال شاید بیشتر سایز پاس همون ۳۶ ۳۷مونده رشد نکرده این یه کم امیدوارم کرده خودم ۴۰ قالب بزرگ می‌پوشم اگه پاهاش اندازه خودم بشه پس حالا حالاها قد میکشه

عزیزم میشه جوابمو بدی لطفا دختر من ۱۴ سالشه قدش،۱۴۷ هس. ۳ سال پیش پریود شده بعداز پرسود در حد ۴ سانت ...

کاش زودتر ب فکر درمانش میفتادین الان دیگه صفحاتش داره بسته میشه کاش یکم بیشتر بهش فشار میاوردی حداقل ورزش میکرد نهایت 2 سانت رشد کنه متاسفانه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بازم نسبت به قدش عالیه و زیاد نیس وپریود هم بشه صدرصد به ۱۶۰میرسه اصلا نگران نباش

انشالله. فعلا ک ماهی نیم سانت داره جلو میره  2 سانت دیگه قد خودم میشه

پس دروغه که آمپول جلوی رشد سینه رو میگیره و بعدا سینشون در حد جوانه میشه

نه بابا بزرگ شده من فکر سوتینم. تا عید پارسال صاف صاف بود تابستون یکم جوانه زد الان کامل بیرون..  قشنگ زیر لباس معلوم

سلام عزیزم دخترم یه ماه مونده به ده سالگیش عکس مچ دستشو گرفتم امین زاده گفت نیازی به دارو نیست یکسال ...

دکتر امین زاده اصلا اعتقادی ب هیچ دارویی حتی تقویتی هم نداره

قدش چقدر؟ اگ قدش خوبه بزار روال طبیعی ش پیش بره اگ حس کردی کوتاه با دکتر دیگه هم مشورت کن

دقیقا عزیزم منم موافقم عزیزم شما از موقعی که آمپول تزریق می کردین سالی چند بار شربت ویتارژنین به دخت ...

سالی 3 4 بار مرتب نمیدم چون خیلی بد مزه س واقعا اذیتم میکنه برا خوردن

کلسیم و زینک و امگا3 و ویتامین دی میذم بهش  البته همه رو با هم نه  هر ماه دوتا رو میخوره ماه بعد دوتا دیگه