2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 614489 بازدید | 6933 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ینی باید چیکار کنیم؟

پدکتر روماتولوژی بردم و گفت مشکل ساز نیست ودامنه حرکتی مفاصلش زیاده و فقط پشت سر هم  زیاد ورزش نکنە و بینش استراحت کنه. دختر شما هم شلی مفصل داره؟

آزمایش های دخترم 4 ماه قبل از پریود بود که دکتر گفت وضعیتش خوبه. و باتوجه به اینا و عکس دستش میگفت ف ...

استرادیول خیلی بالاس...  برا بچها قبل بلوغ باید زیر 15 باشه

معلوم بود ک پریود میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم دختر من ۱۲بود یعنی نباید آمپول میزد؟

نه برا مهرسا هم 12 بود  ک امپول زدیم بلوغ ش شروع شده بود سینهاش کامل درومده بود 

وقتی ک دیگ میخوان پریود بشن بالا 20 میره. برا مرحله نزدیک پریود شدن بالا میره

استرادیول خیلی بالاس... برا بچها قبل بلوغ باید زیر 15 باشهمعلوم بود ک پریود میشه

یعنی دخترم بلوغ زودرس بوده؟ دفعه اول آزمایش و  نگاه نکردم ولی دکتر با  آزمایش و معاینه سینه هاش گفت چربیه و بلوغ نیست

یعنی دخترم بلوغ زودرس بوده؟ دفعه اول آزمایش و نگاه نکردم ولی دکتر با آزمایش و معاینه سینه هاش گفت ...

11 سال و نیم پریود شد نمیشه گفت زودرس..  ولی معلوم بود ک دیگه پریود میشه  دکتر از چی تعجب کرد؟؟ نمیدونم امپول براش خوب بوده یا نه. فقط تنها اثری ک داشت شاید میتونست باعث بشه صفحاتش دیرتر بسته بشه 

11 سال و نیم پریود شد نمیشه گفت زودرس.. ولی معلوم بود ک دیگه پریود میشه دکتر از چی تعجب کرد؟؟ نمید ...

دقیقا 11 سال و 9 ماه و 15 روز داشت که پریود شد. اصلا دکتر هیچی و توضیح نمیداد و هیچ حرفی نمیزد فقط میگفت خوبه. پیود هم شد عکس دست گرفت و گفت وضعیت مچ دستش خوب نیست. تنها توضیحاتی که توی 3 سال برای ما داد همین چند کلمه بود. دکتر اسدالله فتح الله پور 

دقیقا 11 سال و 9 ماه و 15 روز داشت که پریود شد. اصلا دکتر هیچی و توضیح نمیداد و هیچ حرفی نمیزد فقط م ...

سن خودش خوبه ک پریود شد ولی اینکه تو این سن داره صفحاتش بسته میشه بده🥲

دقیقا 11 سال و 9 ماه و 15 روز داشت که پریود شد. اصلا دکتر هیچی و توضیح نمیداد و هیچ حرفی نمیزد فقط م ...

منم ماه دیگه دوباره چکاب هورمونی و عکس مچ دستش میگیرم ببینم چقد تغییر کرده  

بچه ها این همه صفحه جلو اومدیم

نظر کلی و جمع بندی بحثامون 

و نتیجه چیه

بنظرتون روند طبیعی خوبه

یا نه امپول

بزنیم امپول رشد و تاخیر

دختر من 9سالو نیمشه

اول بهمن بعد 6ماه دومین چکابشو داره مچ دست و...

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷