2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 614474 بازدید | 6932 پست
به نظرم وقتی دکتر تجویز کرده حتما شرایطش رو در نظر گرفته قرص داده یادمه گفتین سن استخوانی با سن خودش ...

سلام عزیزم میشه بگی کدوم استخوان رو گفت اگه مشخص بشه یعنی ۱۱ سال ون برا دختر ۹ ساله ی منم دکتر گفت عکس دست ۱۱ ساله 

میشه با عکس اون استخوان رو نشون بدی ؟ ممنونم میشم عزیزم 

خانما امروز با یکی از مامانا صحبت کردم گفتنش که بچم رو بردم پیش دکتر اطفال گفته تو زدن آمپول تردید نکن خودش برای دخترش زده بود با اینکه قد خودش به ۱۶۰نمیرسیده(مرد بوده)ولی قد دخترش ۱۶۲شده خیلی هم راضی بوده گفته دخترش الان ۱۸سالشه و هیچ مشکلی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانما امروز با یکی از مامانا صحبت کردم گفتنش که بچم رو بردم پیش دکتر اطفال گفته تو زدن آمپول تردید ن ...

خوش خبر باشی عزیزم انشاالله بچه ی همه‌ی مامانای نگران قد و اقبال بلندی داشته باشن

عزیزم این صفحات باز خیلی جا داره برا رشد

اره ولی میدونید قددخترم۱۴۲ شده حدودا الان بعد دکتر گفت فوقش اخرش  ۱۵۵میشه یا یکی دوسانت  کمتریا بیشتر براهمون امپول تجویز کرد وشوهرم اجازه ندادبزنم نگرانیم این زیر۱۵۵ بشه ودخترم تمام علایم بلوغ رو داره حتی ببخشید ترشح زرد رنگ رو برا این خیلی نگرانم ومیگم خدا کنه  حداقل به ۱۵۸ برسونیم قدش رو با مکمل

بی نهایت ممنون عزیزم انشاالله هر چی از خدا می خوای بهترینشو بده عزیزم صفحات رشد باز هستش انشاالله هم ...

مرسی عزیزم همچنین دختر شما و عکس دخترتون مثل عکس دخترمن ؟چون سن استخانیشون مثل هم خب...کلاس والیبال گذاشتم وتلاش رو میکنیم انشاا خدا کمک کنه وموفق بشیم 

اره ولی میدونید قددخترم۱۴۲ شده حدودا الان بعد دکتر گفت فوقش اخرش ۱۵۵میشه یا یکی دوسانت کمتریا بیشت ...

سن استخوانی ش خیلی پایین چرا این حرف و زده؟  تا سن استخوانی 15 سال هم بسته بشه 

هر سال استخوانی  4 سانت دیگه کم کم قد میکشه به نظرم بالا 160 میشه. حالا ممکن زود پریود شدن سرعت بسته شدن و بیشتر میکنه ولی دیگه 160 میرسه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مرسی عزیزم همچنین دختر شما و عکس دخترتون مثل عکس دخترمن ؟چون سن استخانیشون مثل هم خب...کلاس والیبال ...

ممنون عزیز جان 

من با عکس مچ دست دختر خودم مقایسه کردم که دکتر گفته ۱۱سال همون استخوان کوچیک که علامت زدم ماله دختر من یکم از این کوچیکتر هستش بقیه جاها عین هم هستن

اره ولی میدونید قددخترم۱۴۲ شده حدودا الان بعد دکتر گفت فوقش اخرش ۱۵۵میشه یا یکی دوسانت کمتریا بیشت ...

ببین عزیزم دکتر دختر من خیلی دکتر با تجربه ای هستش من هر چقدر در مورد تخمین قد دخترم پرسیدم گفت هیییچ کس اصلا نمی تونی در مورد قد نظر قطعی بده پس شما هم زیاد به حرفاش گوش نکن 

عزیزم این استخوان کوچیک بالای استخوان بزرگ

تخمین سن استخوانی با استفاده از یک اطلس انجام میشه که نگاه میکنن ببین مفاصل استخوان های شما شبیه یک کودک مثلاً نه ساله هستش یا ده ساله یا هرچی مثلاً دختر من طبق اطلس مچ دستش دختر هشت ساله میخورد ولی صفحه رشد انگشتان دست به دختر نه ساله میخوره دکتر رادیولوژیست و دکتر غدد هر دو طبق اون اطلس نظر میدن که چند سال هستش یعنی خارج از اون اطلس نمیشه نظر داد من خودم کارشناس رادیولوژیم و سن استخوانی دخترم رو با دو تا متخصص رادیولوژی و یک فوق غدد مشورت کردم هر سه یک نظر رو داشتن تعجب میکنم اینجا میگن متخصص رادیولوژی یک نظر داره غدد یک نظر دیگه

سن استخوانی ش خیلی پایین چرا این حرف و زده؟ تا سن استخوانی 15 سال هم بسته بشه هر سال استخوانی 4 سا ...

خدا کنه عزیزم دعا کنید انقد استرس دارم اخه دخترای فامیل سن دخترمن  همه قدبلندن بعد میگم بچم گناه داره خیلی کوتاه بمونه واینکه من قدم ۱۶۲ تا دکتر به من ودخترم نگا کرد گفت اصلا به خودت نرفته و مثل خودت نمیشه قدش ...دکتر معروفی هم هست مثلا ...