2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606215 بازدید | 6689 پست

دختر منم بار اول خیلی می ترسید ولی دفعه های بعد براش عادی شد دیگه ترس نداشت ولی چون حجامت پشت گوش انجام نداده از اون می ترسه و استرس داره 

دکتر طب سنتی گفت بعد حجامت پشت گوش قدش شروع به رشد می کنه دیگه انشاالله از اول بهار شروع کنیم به امید خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دکتر بدون ازمایش گفت هورمون بزن فقط با یک عکس مچ دست.

ن بدون ازمایش اصلا نمیشه  شاید کسی ژنتیک ش باشه ک قدش بلند نباشه. اون نمیشه کاریش کرد اگ امپول هورمون هم بزنه فقط عوارض ش براش می مونه

ولی کسی ک کمبود هورمون رشد داره از واجبات براش 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا جان دقیقا دختر من شرایط دختر شما رو داره الان ۹سال و دو ماهشه و علایم بلوغ بوی عرق و رشد ...

سلام عزیزم..  جوانه زدن سینه ک شروع بلوغ حساب کنیم 8 ساله شروع شد.  2 سال بعدش یعنی 10ساله پریود میشه 

من همین سن بود دقیق براش امپول زدم 9 سال و 5 ماه با سن استخوانی 11 سال. قدش هم 142 بود 

همون موقع دکتر ک معاینه کرد گفت دخترت ب سال نکشیده پریود میشه ک من جلوش گرفتم

الان 12 سالش داره تمام میشه فعلا پریود نشده قدش 156

حالا اگ نظر دکتر دخترتون اینه امپول نزنه فقط ورزش ک تاثیر میذاره رو تاخیر پریود و وزن کم کردن و چربی اب کردن 

کلاس ورزش بفرستش کلسیم بهش بده..  بلند میشه تو این 1 سال ک مونده تا پریودش کلی قد میکشه بعد 6 ماه از پریود هم رشد میکنه. فقط چون سن کم پریود میشه باید مکمل هاش مرتب بدی ک کمخونی و فقر اهن و کبود زینک و اینا نگیره ک بتونه رشد کنه

سلام من چند بار این تاپیک رو خوندم و تازه عضو نی نی سایت شدماولش می خوام از مامان مهرسای عزیزم تشکر ...

ممنون عزیز دلم ♥♥🥰🥰🥰

سلام عزیزم.. جوانه زدن سینه ک شروع بلوغ حساب کنیم 8 ساله شروع شد. 2 سال بعدش یعنی 10ساله پریود میش ...

دکتر دوم که بردم آمپول تجویز کرد و ماه پیش یدونه تزریق داشته چون سن استخوانی دو سال جلوتر هست می ترسم بعد پریود هم قد نکشه با توکل به خدا دیگه راهی که شروع کردیم باید ادامه بدیم دختر من دقیقا شرایط دختر شما رو داره چون به امید خدا برا دختر شما جواب داده منم ادامه میدم

سلام عزیزم.. جوانه زدن سینه ک شروع بلوغ حساب کنیم 8 ساله شروع شد. 2 سال بعدش یعنی 10ساله پریود میش ...

یادمه تو پست های اول شما هم گفتین دکتر دخترتون گفته که دیر شده و باید قبل تر می رفتین و این حرف ها برای دختر منم گفت فقط می تونیم جلوی بلوغ رو بگیریم

الان ۹ سال و دو ماه رو تموم کرده قدش ۱۴۲ ولی میترسم تزریق آمپول رشد قدش رو از حالت عادی کندتر بکنه ا ...

قدش خوبه  من تو 18 ماه ک امپولش زدم رشدش اهسته تر شد حدودا 7 سانت قد کشید 

1 سال هم که امپول قطع کردم 7 سانت قد کشید 

انشالله 7 سانت دیگه بیاد روش خوبه ب نظرم

امپول باعث میشه صفخات رشد زود بسته نشه 10 سای هم واقعا زود برا پریود اون حجم خونریزی برا بچه سنگین  تمام خون و املاح بدنش میره بچه ضعیف میشه و میگن اینده ممکن یائسگی زودرس هم داشته باشن

سلام دکتر میگه علایم بلوغ قبل از 8 سال برای دختران میشه بلوغ زودرس . من دکتر زیاد رفتم و گفتن باید ق ...

سلام حنا جان..  تو امپول میکرولین ک  برا مهرسا میزدم نوشته بود سن استخوانی بالا 12 سال استفاده نشه. انگار بیشتر سن استخوانی مهم تا سن تقویمی

دکتر دوم که بردم آمپول تجویز کرد و ماه پیش یدونه تزریق داشته چون سن استخوانی دو سال جلوتر هست می ترس ...

انشالله جواب میگیره. دخترم همیشه ورزش میکنه این امپول ها کلسیم بدن کم میکنه حتما شربت کلسیم هر روز بهش بده نوک ناخن هاش نگاه کن همیشه ببین روشون لک سفیدی نیفته اگ اینجوری شد یعنی کمبود کلسیم یا زینک داره

عزیزم قد دختر شما چند شده؟موقع پریودی چقدر بود ؟

دختر من 11 سال و  9 ماهگی پریود شد با قد 149 و الان بعد پنج ماه که پریود میشه قدش 152 شده و کوتاهه . واقعا نگرانم دارم دیوونه میشم و هیچ کاری از دستم برنمیاد. تواین شهری که ما هستیم فقط یه دکتر غدد داره که اونم ماهی یک هفتە از تهران میاد دکتر اسدالله فتح الله پور کە همیشه نفرینش میکنم .به زور یک کلمه حرف میزد و اصلا هیچی و توضیح نمیداد با کلی سختی نوبت میگرفتم و میبردم و هر بار قد و وزن میگرفت و میگفت خوبه. تا اینکه پریود شد و گفت باید متوقف بشه ولی بردم تهران یش چند دکتر گفتن نباید این کار و بکنی  .الان من موندم و حسرت زمانی که میتونستم کاری براش بکنم .کارم شب و روز شده گریه و دعا 

انشالله جواب میگیره. دخترم همیشه ورزش میکنه این امپول ها کلسیم بدن کم میکنه حتما شربت کلسیم هر روز ب ...

انشاالله قد دختر شما هم بالای ۱۶۰میشه من مطمعنم چون حتی بعد از بسته شدن صفحات رشد هم چند سانت رشد قدی وجود داره و برای بسته شدن صفحات رشد فقط مچ دست  ملاک نیست صفحات زانو بیشتر ملاکه 

در مورد کلسیم هم دکتر فعلا به دختر من مکمل نداده ولی من خودم امگا۳و ویتامین د۳ ۱۰۰۰ یک روز در میان میدم و هر روز هم یک قاشق پودر سنجد با یک قاشق استخوان ساز با یک لیوان شیر مخلوط می کنم میدم اینا تموم بشه استوکر هم دوره ای میدم براش

دختر من 11 سال و 9 ماهگی پریود شد با قد 149 و الان بعد پنج ماه که پریود میشه قدش 152 شده و کوتاهه . ...

می دونم عزیزم خیلی شرایط سختیه ولی توکل به خدا کن انشاالله ۱۵۵رو رد می کنه دکتر به من گفت روزی یک عدد تخم مرغ بخوره هر شب ساعت ۱۰بخوابه روزی دو لیوان شیر که من یکبارش با پودر سنجد و استخوان ساز میدم اینا رو شما هم رعایت کنید همراه مکمل ها و به نظرم حجامت هم امتحان کنید چون دکتر طب سنتی به من گفت زیر ۱۵سال برا افزایش قد جواب میده

انشاالله قد دختر شما هم بالای ۱۶۰میشه من مطمعنم چون حتی بعد از بسته شدن صفحات رشد هم چند سانت رشد قد ...

انشالله...  حالا ماه دیگه تولدش میخوام ی عکس ازش بگیرم ببینم چطور شده  راستش این دو سال نیم جرات نمیکردم چک کنم میترسیدم که بگه داره بسته میشه.. 

حتما از دکتر بپرس برا مکمل کلسیم من ماهی ک کوتاهی میکردم نمیدادم رشد نمیمرد چون این امپول ها شدید کلسیم کم میکنه و تنها عوارض ش همینه. ممکن دندون هاشون پوسیده بشه