2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 612497 بازدید | 6884 پست
دختر من 11 سال و 9 ماهگی پریود شد با قد 149 و الان بعد پنج ماه که پریود میشه قدش 152 شده و کوتاهه . ...

حنا جان صفحات رشدش باز هنوز رشد میکنه تا 1سال ماهی نیم سانت و قد میکشه  157 میشه  حالا درست بلند نیست ولی معمولی دیگه خودمم تقرببا همین قدم😄

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انشالله... حالا ماه دیگه تولدش میخوام ی عکس ازش بگیرم ببینم چطور شده راستش این دو سال نیم جرات نمی ...

چشم عزیزم انشاالله آخر این ماه که وقت دکترش هست حتما می پرسم ازش 

دکتر گفت قد مورد انتظار برا دختر من ۱۶۷بود ولی حالا که بلوغ زودرس گرفته نمیشه قطعی نظر داد. بلوغ لعنتی گند زد به همه چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم عزیزم انشاالله آخر این ماه که وقت دکترش هست حتما می پرسم ازش دکتر گفت قد مورد انتظار برا دختر من ...

قد میکشه انشالله 

حنا جان صفحات رشدش باز هنوز رشد میکنه تا 1سال ماهی نیم سانت و قد میکشه 157 میشه حالا درست بلند نیس ...

به 154 هم برسه من راضیم گفتن 6ما فرصت داره که رشد کنه وصفحاتش بستە میشن. وقتی پریودشد سن استخوانش 13 سال و نیم بود

به 154 هم برسه من راضیم گفتن 6ما فرصت داره که رشد کنه وصفحاتش بستە میشن. وقتی پریودشد سن استخوانش 13 ...

نه.. میدونی بدترین حالت میگن من مطمعنم بیشتر وقت داره قد میکشه. سن استخوانیش انقد بالا نیست که بخواد سریع بسته بشه

تا سال دیگه اگ 157 نشد!!!  ببین کی گفتم

به 154 هم برسه من راضیم گفتن 6ما فرصت داره که رشد کنه وصفحاتش بستە میشن. وقتی پریودشد سن استخوانش 13 ...

بعد بسته شدن صفحات رشد هم یکی دو سانت قد می‌کشن نگران نباش در ثانی صفحات زانو که مربوط به قد هستش اونا دیرتر بسته میشن قد من ۱۶۰هستش ولی دستام خیییلی کوچیک هستن الان متوجه میشم احتمالا اون موقع صفحات رشد دستم زودتر بسته شدن

نه.. میدونی بدترین حالت میگن من مطمعنم بیشتر وقت داره قد میکشه. سن استخوانیش انقد بالا نیست که بخواد ...

خدا کنه به حرف شما باشه و بیام اینجا بگم که همه ی استرس ها و نگرانی هام تموم شده. 

بعد بسته شدن صفحات رشد هم یکی دو سانت قد می‌کشن نگران نباش در ثانی صفحات زانو که مربوط به قد هستش او ...

سه ماه پیش عکس مچ دستش و گرفتم صفحات رشد  چند تا از انگشتاش بستە شده بود

سه ماه پیش عکس مچ دستش و گرفتم صفحات رشد چند تا از انگشتاش بستە شده بود

من اون موقع هیچی از این چیزا نمی دونستم اصلا تا همین سه ماه پیش نمی دونستم صفحات رشد هست مامانم قدش ۱۴۵هستش دستاش کوچیکه دستای منم هم اندازه اونه کلا بچه ها بخاطر دستام مسخرم می کنند پسرم ۱۰سال و نیمش هست دستمون هم اندازست اینا رو گفتم بدونی قدرت خدا از همه چی بالاتره شاید خیلی قبل تر صفحات رشد دست من بسته شده بود ولی قدم بد نیست ۱۶۰هستم به حرف دکترا زیاد اهمیت نده اونا همش بدترین حالت رو میگن به تلاشت ادامه بده عزیزم انشاالله سال بعد بیای بگی دخترت قدش بلند شده

عزیزم قد دختر شما چقدره؟پریود شده؟سن استخوانی چند ساله؟من سه بار حجامت عام انجام دادم با فاصله یک ما ...

دخترم ۱۱سالش تمام شده نه فعلا خداروشکر نشده ودکتر گفت حدواا یکسال دیگع میشه و سن استخونیش هم ۱۱بودببخشید حجامت عام روالان میشه انحام داد؟من سوال کردم گفتن بهاروقت حجامت الان خوب نیست

دخترم ۱۱سالش تمام شده نه فعلا خداروشکر نشده ودکتر گفت حدواا یکسال دیگع میشه و سن استخونیش هم ۱۱بودبب ...

قدش چنده؟۱۲سال که برای پریودی خیلی عالیه ما خومونو می کشیم ۱۱به بالا پریود بشن

الحمدلله سن استخوانی هم که با سن تقویمی یکی هست پس انشاالله قد می کشه نگران نباش زمانی نگران کننده بود که سن استخوانیش از سن خودش بیشتر باشه

برای حجامت هم برای دختر من سه ماه پاییز انجام دادن دیگه بار آخرش گفت چون برای درمان هست انجام میدم وگرنه دیگه فصل حجامت گذشته .از آخرای اسفند میشه حجامت انجام داد شما همون اسفند یا فروردین ببر هوا سر باشه حجامت نمی کنند

نگفت برای حجامت قد چه مراحلی لازمه؟

من اون موقع هیچی از این چیزا نمی دونستم اصلا تا همین سه ماه پیش نمی دونستم صفحات رشد هست مامانم قدش ...

عزیزم مچ دست دختر دختر من خيلی باریک هست به دکتر گفتم اگر قدش رشد نمی کنه یه فکری برای مچ دستش بکنید خیلی باریکه گفت این ارثی هست و نمیشه کاریش کرد چون تو اقوام اینطوری داریم 

دخترم میگه من تو هیچ چیز شانس نیاوردم قدم به فلانی و... دستم به فلانی و... خلاصه هر چی بد تو اقوام بوده یه جا به من دادن 

من چند وقت پیش بلایی سر صورت دخترم اومد که همه چیز یادم رفت دیگه احساس کردم که دنيا برام سیاه شده 

گفتم چقدر غصه ی بیخود می خوردم فکر می کردم صورتش لک و پیس شده یعنی همینطور هم ظاهرا شده بود هر داروخانه ای که نشون میدادم دارو بهش نمیدادن گفتند برو آزمایش و دکتر متخصص ولی خودم یه دارو گرفتم زدم به صورتش خدا را شکر خوب شد حالا هر وقت برای قدش خیلی ناراحت میشم یادم به اون صورتش میاد دیگه ناشکری نمی کنم چون اینقدر صورتش بد شده بود دیگه حاضر نبود از خونه بیرون بیاد