2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 602093 بازدید | 6614 پست

دکتر گفت برای قد کاری نمیشه کرد و فقط می تونیم پریودی رو عقب بندازیم و آمپول لوپرومر هر ۴ هفته تجویز کردند اولش دو دل بودم ولی وقتی تجربه شما رو خوندم با توکل به خدا اولین آمپول رو تزریق کردم ولی بعدش وسواس فکری شدید گرفتم که نکنه برا دخترم بعدا مشکلی پیش بیاد  ده روز دیگه نوبت آمپول دومه

راستی اینم بگم رشد قد انسان غیر قابل پیش بینیه و اینو دکتر دومی به من گفت

تازه متوجه میشم خواهر کوچکم بلوغ زود رس داشته و کلاس پنجم وقتی ۱۰سالش بود پریود شده  و با اینکه ژن کوتاهی داریم و قد مادرم ۱۴۵ و قد پدرم ۱۷۶هست ولی با این حال خواهرم بعدا رشد کرد و الان ۱۵سال و ۷ماهش هست با قد ۱۵۸ و من خودم بلوغ زودرس نداشتم و تو ۱۲سالگی پریود شدم قدم ۱۶۰هست اگه قرار بود میانگین قد پدرو مادر مون بشیم الان باید خیلی کوتاه تر می‌شدیم حتی داداش بزرگم ۱۸۰شده و برادر کوچیکم ۱۴سال داره و تازه بلوغش شروع شده ماشاالله ۱۷۰قدشه و انشاالله به ۱۸۰میرسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم زمان طب سنتی هم میبرم و سه تا حجامت عام انجام داده و چون دیگه زمستون فصل حجامت نیست دکتر طب سنتی گفتن از فروردین ببرم و هر ماه تا سه ماه حجامت پست گوش انجام بدم و داروی طوق دادن و پور سنجد و استخوان ساز که همراه شیر میدم 

به نظرتون حالا که ده روز دیگه نوبت تزریق دوم هست ادامه بدم یا نه ؟

کسی برای جلوگیری از بلوغ لوپرومر تزریق کرده؟

الان ۹ سال و دو ماه رو تموم کرده قدش ۱۴۲ ولی میترسم تزریق آمپول رشد قدش رو از حالت عادی کندتر بکنه 

ای خدا این چه بلایی بود دیگه خیییلی نگران قدشم از طرفی هم نگران عوارض آمپول و پوکی استخوان داره دیوونم می کنه دکترش که معتقد بود عوارض بلوغ زودرس بیشتر از تزریق امپوله و اونایی که بلوغ زودرس دارن  و درمان نمی کنند در اینده دچار سرطان سینه و رحم و زایمان زودرس و سقط مکرر میشن

الان ۹ سال و دو ماه رو تموم کرده قدش ۱۴۲ ولی میترسم تزریق آمپول رشد قدش رو از حالت عادی کندتر بکنه ا ...

سلام دکتر میگه علایم بلوغ قبل از 8 سال برای دختران میشه بلوغ زودرس . من دکتر زیاد رفتم و گفتن باید قبل از 9 سال آمپول توقف بلوغ زده بشه چون جلوی جهش رشد و میگیره. در اینستا گرام پیج دکتر منشادی و نگاه کن خیلی اخطار میده برای این موضوع

سلام دکتر میگه علایم بلوغ قبل از 8 سال برای دختران میشه بلوغ زودرس . من دکتر زیاد رفتم و گفتن باید ق ...

عزیزم آخه مامان مهرسا از ۹و نیم تزریق کردن و برا ایشون جواب داد خدا رو شکر 

خیییلی دو دلم از طرفی هم چون یدونه تزریق کردم می ترسم این باعث بشه زودتر از حالت طبیعی و بود بشه مجبورم حداقل تا یک سال ادامه بدم

سلام عزیز جان 

ولی دکترش تشخیص بلوغ زودرس رو داد چون سن خودش ۹سال و دوماه هست ولی سن استخوانی ۱۱سال طبق تشخیص دکترش(دقیقا مثل شرایط دختر مامان مهرسا) و گفت اگه آمپول نزنیم تا یه سال دیگه پریود میشه منم چون خواهرم این شرایط رو داشت حالا که بهش فکر می کنم میبینم خواهرم دقیقا بعد پریودی کلا از بازی های بچگونه دست برداشت انگار یهو بزرگ شد دختر منم خیلی دختر حساسیه می دونم افسردگی می گیره 

سلام عزیزم دکتر نگفته چه مدت استفاده کنه؟؟

سلام عزیزم من چون تازه وارد نی نی سایت شدم نتونستم با اسم malin1122,بیام مجبور شدم اسممو عوض کنم

عزیزم دکتر گفت تا ۱۱سالگی باید تزریق بشه 

سلام عزیز جان ولی دکترش تشخیص بلوغ زودرس رو داد چون سن خودش ۹سال و دوماه هست ولی سن استخوانی ۱۱سال ط ...

عزیزم دخترمنم شرایط دختر شما رو داره ولی ۱۱سالشه منم میخوام ببرمش حجامت ازبهار انشاا وخیلی نگران قدشم