2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595837 بازدید | 6484 پست
سلام عزیزم. یه سوال داشتم. دختر من ۹ سال ونیمه هست. حدود یکساله که هم پرخاشگر و عصبی شد و بوی عرقش ...

سلام عزیزم. ماشالله دخترت دیگه بزرگ حتی اگ بلوغ هم شروع بشه دیگه زودرس نیست من این علامت ها رو 7 سال نیم دخترم داشت

این چیزایی ک گفتین پیش زمینه بلوغ. بعد این مراحل رشد موهای تناسلی و بعدش سینه هاش شروع میشه  که تازه میشه اول بلوغ. و تا پریود شدن 2 سال طول میکشه

سن استخوانیش خیلی خوبه ک پایین تر سن خپدش جا برای رشد کردن داره. من متاسفانه دخترم 19 ماه بیشتر از سن خودش بود

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر خواهرم ۷ سالشه بوی عرقش تغییر کرده و گاهی ترشح داره موهای ناحیه خصوصیش یزره تیره شده در حد ۱۰ تا دونه شاید تیره داشته باشه قدش خوبه یادم نیس چند وزنش ۲۲ اینا نگرانم ببرمش دکتر؟ یکمم پرخاشگر تر ده

سلام دخترمن ۱۳سالشه..بچه م ۱ز۱۰سالگی پریودشد😐الان قدش ۱۴۸_۱۵۰میشه..وزنش ۴۹..بنظرتون خوبه ؟؟من تازه ...

یعنی 3 سال پریود شده؟؟؟ این 3 سال متوجه شدی ک رشد کرده باشه؟؟  خیلی بعید میدونم دیگه صفحه رشد باز. باشه. نهایت در حد 1 2 سانت 

باز  برا اطمینان ی چکاب لزش بگیرین ک کمبود ویتامین چیزی نداشته باشه و عکس دستش بگیر ببین صفخات رشدش اگ بسته نشده ی فکری کنی براش

سلام عزیزم. ماشالله دخترت دیگه بزرگ حتی اگ بلوغ هم شروع بشه دیگه زودرس نیست من این علامت ها رو 7 سال ...

ممنون از راهنماییتون. خیر ببینید.

یعنی بعد رشد موهای زاید و رشد سینه پریودی اتفاق میفته؟ من خودم ۱۴_۱۵ سالگی پریود شدم سنم کم نبود اما هیچی یادم نمیاد که مراحلش چطوریه

یعنی 3 سال پریود شده؟؟؟ این 3 سال متوجه شدی ک رشد کرده باشه؟؟ خیلی بعید میدونم دیگه صفحه رشد باز. ب ...

اره عزیزم خیلی زود پریودشد.آره رشدکرده ولی کم ..

یعنی الان ببرم واسه چکاپ و...دیرنیس؟جای امیدی هس؟😢

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
استارتر خواهرم ۷ سالشه بوی عرقش تغییر کرده و گاهی ترشح داره موهای ناحیه خصوصیش یزره تیره شده در حد ۱ ...

سلام.. ترشح ش ممکن از عفونت باشه موهای تناسلی تیره نمیدونم منظورت چیه ولی برای بلوغ دقیقا باید مث مو بزرگسال باشه مو کرکی بلوغ نیست 

پرخاشگری و جوش صورت و عرق کرپن پیش زمینه بلوغ. یعنی نشون میده داره نزدیک بلوغ میشه

[QUOTE=365971029]اره عزیزم خیلی زود پریودشد.آره رشدکرده ولی کم .. یعنی الان ببرم واسه چکاپ و...دیرنیس؟جای امیدی هس..[/QUOT

با خدا والا چی بگم بهترین زمان همون پریود شدنش بود الان هم باز دکتر ببر انشالله ک صفخاتش باز باشه 

وای جوش صورت هم داره😟پیش چه پزشکی ببرم؟

غدد کودکان

اول براش چکاب هورمونی می نویسه با عکس مچ دست اگ همه چیزش خوب بود ک کاریش نداره اگ بلوغ نشون بده بهش امپول میدن

ولی فعلا سینه در نیاورده بلوغ ش شروع نشده

ن فقط ناحیه جلوی شرمگاهی هس اونم زیاد مشخص نیس فقط اب میخوره معلوم میشه منم نگرانم واقعا ولی ویتامین ...

عزیزم الان پیامتو دیدم گفتم بهت بگم من برای بچه هام شربت ال آرژنین گرفتم واسه قدشون ولی دکتر داروخونه بهم گفت فقط به پسرت بده واسه دختر خوب نیست بلوغ زودرس میاره 

ممنون از راهنماییتون. خیر ببینید.یعنی بعد رشد موهای زاید و رشد سینه پریودی اتفاق میفته؟ من خودم ۱۴_۱ ...

اول ک جوش میزنن پوست شون جوش میزنه عصبی میشن اینا پیش زمینه س ک داره نزدیک بلوغ میشه

مرحله بلوغ هم با رشد سینه و رشد  موها شروع میشه ک 2 سالی طول میکشه تا پریود شدن

ممنون عزیزم جواب دادین.خداخیرتون بده.

خواهش میکنم عزیزم. اینجا مامان های فعال زیاد داره که دور هم جمع می شیم و درمورد بچهامون باهم حرف می زنیم سوالی داشتین اینحا بپرسید کمک تون میکنن