2777
2789

خانوادت یکم دیر ولی میفهمن و توام از کاری که کردی پشیمون میشی، تصور کن همون کارو کردیو پشیمون شدی و میخوای زمان برگرده عقب الان همون موقعه‌ست که زمان برگشته عقب پس اون کارو انجامش نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادت یکم دیر ولی میفهمن و توام از کاری که کردی پشیمون میشی، تصور کن همون کارو کردیو پشیمون شدی و ...

عزیزم از فصل یا ماه تولذم حدس میزنم ؟ یا ظاهرم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

خانوادت یکم دیر ولی میفهمن و توام از کاری که کردی پشیمون میشی، تصور کن همون کارو کردیو پشیمون شدی و ...

آخه میخوام کنکور بدم با مدرک انسانی خودم نمیشه باید ترمیم بزنم و فلان کسی منو نمیبره و خانواده ام پشتم نیستن میخوام یه مدرک بگیرم که نخواسته باشم ترمیم بزنم 

فقط بخونم واس کنکور

عزیزم از فصل یا ماه تولذم حدس میزنم ؟ یا ظاهرم ؟

نمیدونم حسم واقعی واقعی نیست راجب خیلی چیزا ولی خوب میدونم ایشون که میخوان یه کار ریسکی رو انجام بدن پشیمون میشن حتی منطقیم جلو بریم همین میشه ولی خب حسم میگه شما یکی از ماه های زمستون بدنیا اومدین و پوستتو گندمی روشنه و بهتون میگن چهره دلنشینی دارین

آخه میخوام کنکور بدم با مدرک انسانی خودم نمیشه باید ترمیم بزنم و فلان کسی منو نمیبره و خانواده ام پش ...

خودم که حس شیشمم کمو بیش قویه بیشتر اوقات بهش تکیه نمیکنم بنظرم با یه مشاوری چیزی صحبت کنی بهتر از حس شیشم کمکت میکنه یا میتونی همه جنبه های خوبو بدشو بنویسی و به آخر راهی که میخوای بری فکر کنی وقتی نوشتی ذهنت باز تر میشه

نمیدونم حسم واقعی واقعی نیست راجب خیلی چیزا ولی خوب میدونم ایشون که میخوان یه کار ریسکی رو انجام بدن ...

نه عزیزم ممنون

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

منو بگو کی ازدواج میکنم 🙏🏼 💞 🥲

میدونین راجب این چیزا نباید با حس شیشم کاری کرد پیشگویی که نمیکنم فقط حسم قویه و درواقع آگاه میشه گفت برای مثال من بخوام بگم به زودی ازدواج میکنین شما این میره تو ذهنتون و بعدش ناخوداگاهتون و یجورایی تلقین میشه و حتی شاید اتفاقم بیوفته چون انسان با افکارشم میتونه یسری اتفاقات بد یا خوبم سرراهش بیاره