2777
2789

فردا داریم میریم برا طلاق حرمتارو شکست هنوزدوسش دارم ولی نمیخام کوچیک بشم حتی امشب جا خابشم جدا کرد یه لحظه روزای خوبم نمیره از جلو چشم وقتی که خسته زنگ میزد یا میومد خونه میگفت یکم لوس حرف بزن خستگیم در بره برا تمام کارایی که برام کرده بود لحظه های دونفرم ازینکه الان تو مفزش من یه هیولام خستم کاش هون اولین بار که کات کردیم همچی تموم شده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو با یه بزرگتر،ک همسرت قبولش داره، صحبت کن،ریش سفیدی کنه،شاید شوهرت پشیمون شد

اخرین بار همینکارو کردیم رو حرفام حساس شده نسبت بهم گارد داره همش حس میکنه میخام از مامانش جداش کنم چون با مامانش خوب نیستم یهو قاطی کرد هی ادامه دادیم دست روم بلند کرد گفت طلاقت میدم گفتم هرکی نده هی لج کردم و یکی به دو حالا صبح قراره بریم دادخاست بدیم خاک تو سرم عین لاتام تو دعوام

هنوزم دیر نشدهوقتی ک مهر طلاق بخوره اون موفع ست ک دیگه فایده نداره

اخه بهم گفت برام مهم نیستی دیشب دغوا شد صب تا پاشد گفت پاشو بری خونه مامانت گفتم نمیرم اینجور طول میکشه صب بریم درخاست بدیم خونه مامانش بودیم ساعت ۸شب برگشت که صب بریم امیدم به مشاور قبل طلاقه

اخه بهم گفت برام مهم نیستی دیشب دغوا شد صب تا پاشد گفت پاشو بری خونه مامانت گفتم نمیرم اینجور طول می ...

تو دعوا آدم هزار تا حرف میزنه ک از ته دلش نیست

حالا تو حرفتو بزن ی تلاشی بکن حتی اگ نشد هم دیگه حسرت رو دلت نمیمونه ک‌کاش میگفتم

لایک نکن عزیز😂😐
اخرین بار همینکارو کردیم رو حرفام حساس شده نسبت بهم گارد داره همش حس میکنه میخام از مامانش جداش کنم ...

عزیزم همیشه را برگشت بازه،

تو زندگی زرنگ باش و سیاست داشته باش،

مردی عاشق و شیفته تو میشه ک کاری با علایق و احساساتش نداشته باشی،اولا ک مشکلات تو با مادر شوهرت کم کن تا زندگی آرومی رو تجربه کنی،دوما اگه نمیتونی ،بذار شوهرت آزادانه با مادرش رابطه داشته باشه،اون مادرشع،معمولا مردها وابسته مادرشونن،

الآنم دیر نشده،یه کاری کن،ازس معذرت بخواه،کاری کن باهات حرف بزنه و براش توضیح بده و از دلش در بیار،

طلاق عواقب خیلی بدی داره،ک متوجهش نیستی...

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱