2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
سلام دوستان این ازمایش دخترمهاندرسترون خیلی بالاست😭یعنی چی دخترم به مشکل برمیخوره هورمون مردونه ش ا ...

عزیز دلم اصلااا چیز مهمی نیس منم مجردی این مشکلم داشتم هورمون مردانه س درسته؟؟

انیل اون DHEA و تستسترون هورمون مردانه س ک هر دو طبیعی. فقط استروژن ش بالا رفته ک احتمالا بخاطر بلوغ ...

اخه من ده روز قبل همه ی این ازمایشات دادم استروژن پایین بود

دکتر بخاطز موی زاید اینا رو نوشته

تو نت هم سرچ کردم زده هورمون مردونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی گلمبلهتا شنبه من صدبار سکته میکنم

فداتشم گلم خودتو سکته میدی دخترت مادر ناقص میخاد چکار چرا وقتی نمیدونی چیه اینقد خودتو عذاب میدی بخدا منم همینجوری بودم حالا من سنم بالاتر بود حدودای ۱۸ سه ماه قرص سیپروترون کامپاند خوردم خوب شدم  برای بچه دار شدنم هم هیچ مشکلی نداشتم ولی خب تخمدان پلی کیستیک دارم همین ..

سلام.. چقدر عجیب ک دکتر برا ی چکاب هم این ازمایش ها ننوشته.. ـ مخصوصا تیروید و هورمون رشد و کلسیم ک ...

خیلی ممنونم ک جوابم رو دادید 

رفتم یه دکتر کودکان معمولی و گفتم همه رو بنویسه ، 

راجع به مکمل هایی ک گفتم تو اینستا دارن اطلاعاتی ندارید ؟ 

دختر من در9 سالگی علایم بلوغش شروع شد و در 11 سال و 9 ماه پریود شدبا قد 149 دکتر میگفت باید زیر 10 س ...

عزیزم میشه شماره ش رو به منم بدی دکتر دخترم یهو گذاشته رفته تو شهرمون هم دکتر غدد نداره الان موندم چکار کنم 😔 

عزیزم میشه شماره ش رو به منم بدی دکتر دخترم یهو گذاشته رفته تو شهرمون هم دکتر غدد نداره الان موندم چ ...

شماره ندارم منم در پیجش دیدم .در سایت اکسون برای ویزیت آنلاین نوبت بگیرید. ویزیتش 300 هزاره فکر کنم. منم هنوز نگرفتم