2777
2789
میدونم تحمل همچین شرایطی سخته ولی رفتن شاید وضع رو از اینم بد تر کنه

بی توجهیش بیزارم کرده .من ۲۰ روز قهر باشم تا نرم عین خیالش نیست .دنبالم نمیاد هیچ وقت .خودش پرتم کنه حتی بیرون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا بریدم .به خودکشی فگر میکنم

نه اینکار نکن حیف نیست به خاطر یه مشت عوضی خودتو نابود کنی این دنیا عذاب کشیدی اون دنیا هم عذاب بکشی 

بچت گناه داره 

خودمم خودکشی کردم ولی الان پشیمونم جونمو وزندگیمو گذاشتم برا بچم

نه اینکار نکن حیف نیست به خاطر یه مشت عوضی خودتو نابود کنی این دنیا عذاب کشیدی اون دنیا هم عذاب بکشی ...

چیکار کنم بچجوزنمش به دست و پام بیوفته .بخدا من خیلی نجیبم تو زندگی خیلی خیلی 

ربطی به خدانداره،زندگی منم مثه خودته،همیشه میگفتم چراخداکمکم نمیکنه،باهاش قهربودم،دعوامیکردم باهاش،یه باریه نفربهم گفت این دنیا واسه امتحان توهس که خدا ببینه چندمرده حلاجی.همه داخل زندگیشون سختی دارن اگه خدابخادبیادتمام مشکلات حل کنه اونوقت هدفف ازافرینش چیه،گفت برات مثال میزنم این همه معتادداخل خیابون ریخته خدابایدپس همه شون درمان کنه،گفت که معتادخودش بایدخودش خودشو نجات بده

خداخیلی جاها کمکت میکنه،راه نشون میده،دستتومیگیره.امااینکه انتظارداشته باشی یه شبه زندگیت تغییرکنه نیس،هیچوقت به خاطریه ادم بی ارزش ،ارزش خودتت ازبین نبز،باخودکشی اون دنیات جهنمه،این دنیاهمون خانوادخ شوهرت هزارتا حرف پشت سرت می زنند،بچه ات نابودمیشه.راه خل چیداکن.تونستی برومشاوره