2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590161 بازدید | 6395 پست

سلام دوستان این ازمایش دخترمه

اندرسترون خیلی بالاست😭

یعنی چی 

دخترم به مشکل برمیخوره هورمون مردونه ش انقدر بالاست

فردا تو زندگی مشترک براش مشکل پیش میاد😭

من دیگه قدش هم برام مهم نیست این چه مشکلی بود اخه😭

حالا تا دکترش وقت بده برم هزاربار سکته میکنم من😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان 

ممنون میشم منو راهنمایی کنید 

دختر من الان 8 سال و ده ماهشه ، ده ماه قبل آزمایش تیروئید ،سونو رحم و تخمدان و عکس مچ دست گرفتم همه چی مطابق سن خودش بود ( اینا به درخواست متخصص زنان و خودم بود چون ترشح داشت ولی عفونت بود) 

الان درد سینه حدود یه ماهه شروع شده و مجدد عکس استخوان مچ گرفتم ک سن رو حدود ده سال نشون داد و بزرگتر از سن واقعی دخترم.قدش ۱۳۰ و وزن ۲۶ ، نسبت به ده ماه قبل ۵ سانت بلند شده یعنی ماهی نیم سانت .

دکترش میگه طبیعیه و قدش میشه بین ۱۵۰ تا ۱۵۵.

بهش گفتم آزمایش هورمون رشد نمینویسی میگه اون آزمایش هر ساعتی فرق داره و معتبر نیست! میگم سونو رحم چی؟ میگه لازم نیست. 

آزمایش تیرویید معمولی و کلسیم و ویتامین دی و اینا هم ننوشته.

بعد میگه اگه خودتون میخواید من جلوگیری از بلوغ میدم ولی یکم نرمی استخوان میاره و رشد رو هم کم می‌کنه ، تیغ دو لبه است و انتخاب با شماست ، بعد دیدم علاوه بر میکرولین ، سیناژن هم برای رشد نوشت و میگه اگه میخوای بزنی باید جفتشو باهم شروع کنی و برای هورمون رشد هم عوارضی گزارش شده ، 

اونجوری ک من خوندم گفته شده بود وقتی سن استخوانی جلو هست رشد نمی‌دن ، درسته؟ 

و سوال دیگم ال آرژنین نباید میداد یا کلسیم ؟ اصلا نباید آزمایش می‌نوشت 

تحقیق ک کردم از مربی ورزشی گفتن والیبال و بسکتبال بصورت علمی ثابت نشده ولی ترامپولین و حرکات کششی چرا ، که گذاشتمش کلاس .

طب سنتی پرسیدم گفتن حجامت ک قراره برم و گفتن با یکسری مواد غذایی هم بصورت طبیعی میشه بلوغ رو عقب انداخت ، تجربه ای دارید ؟ 

و دیگه اینکه سرچ کردم اینستا یکسری پیج ها پکیج افزایش قد دارن و اسم محصولاتشون رو پرسیدم که گفتن برندهای مکمل های یورویتال.فورتال.میبولس.داینامین بصورت غنی شده و ایزوتونیک رو میدن ، تحقیق ک کردم یورویتال معتبره و آلمانی و ال آرژنین داره ولی فورتال و میبولس نمی‌دونم چقدر اعتبار داره ، داینامین هم توی داروخونه ها نیست و بیشتر تحت نوشیدنی استفاده میشه که تحقیقاتی روش انجام نشده 

این پیجا رضایت داشتن ولی معلوم نیست فیکه یا نه ، کسی بوده استفاده کنه ؟ 

و اینکه مشهد دکتر خوبی سراغ دارید ؟ 

سلام دوستان این ازمایش دخترمهاندرسترون خیلی بالاست😭یعنی چی دخترم به مشکل برمیخوره هورمون مردونه ش ا ...

گوگل سرچ کردم نوشتە تو بدن زن و مرد وجود داره دختر شما چند سالشه ؟

سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید دختر من الان 8 سال و ده ماهشه ، ده ماه قبل آزمایش تیروئید ، ...

دختر من در9 سالگی علایم بلوغش شروع شد و در 11 سال و 9 ماه پریود شدبا قد 149 دکتر میگفت باید زیر 10 سال میکرولین و هورمون رشد و شروع کرد. تحقیق کنید و با چند دکتر مشورت بگیرید. تو همین سایت یه خانم دکتر سمیه هاشمیان و در مشهد معرفی کرد و ازش راضی بود.منم میخوام ویزیت آنلاین بگیرم 

9/5 سالشهتا ۱۰ سال باید ۸۶ صدم باشه اما دخترم ۲ هستخیلی بالاست

حتماً دارو داره اینکه مشکل را بفهمید چی هست بهتره تا نفهمید چه مشکلی داره ولی چیز خطرناکی نیست اطرافیان ما بودن یه مدت کوتاه دارو مصرف کرد می خواست بچه دار بشه که خیلی زود جواب گرفت دقیق نمی دونم چی بود ولی میگفت هورمون مردانه اش زیاد بوده 

حتماً دارو داره اینکه مشکل را بفهمید چی هست بهتره تا نفهمید چه مشکلی داره ولی چیز خطرناکی نیست اطراف ...

چقدر سخت که تو این سن داروی هورمونی بخوره

و مطمینم باید تا پایان زنذگی استفاده کنه

اونوقت من نکران قد بوذم😔😔

چقدر سخت که تو این سن داروی هورمونی بخورهو مطمینم باید تا پایان زنذگی استفاده کنهاونوقت من نکران قد ...

اونی که من میشناسم در حد دو سه ماه دارو مصرف کرد این هورمون عوارضی براش نداشت فقط ممکنه صفات مردونه مثل موی زخیم صورت داشته باشن 

اونی که من میشناسم در حد دو سه ماه دارو مصرف کرد این هورمون عوارضی براش نداشت فقط ممکنه صفات مردونه ...

خدای من😔

اصلا از این موارد نداریم تو کل اقوام

تو نت خوندم برای باروری هم باید حتما تحت نظر باشن و دارو مصرف کنن

سلام دوستان این ازمایش دخترمهاندرسترون خیلی بالاست😭یعنی چی دخترم به مشکل برمیخوره هورمون مردونه ش ا ...

نه اینکه هورمون مردانه نیست این هورمون استروژن ک بالا رغته و نشانه بلوغ نگران نباش

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
9/5 سالشهتا ۱۰ سال باید ۸۶ صدم باشه اما دخترم ۲ هستخیلی بالاست

انیل اون DHEA و تستسترون هورمون مردانه س ک هر دو طبیعی. فقط استروژن ش بالا رفته ک احتمالا بخاطر بلوغش ک شروع شده

سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید دختر من الان 8 سال و ده ماهشه ، ده ماه قبل آزمایش تیروئید ، ...

سلام.. چقدر عجیب ک دکتر برا ی چکاب هم این ازمایش ها ننوشته.. ـ مخصوصا تیروید و هورمون رشد و کلسیم ک اوجب واجبات 

من دخترم کمکاری تیروید داشت و علت بلوغ زودرس ش بود. کمکاری تیروید درمان نشه کوتاهی میاره. هورمون رشد هم حتما بگیر نسبت ب اینکه سن استخوانیش 1 سال بالا رفته قدش اون قد رشد نکرده.. سنو هم ب نظرم انحام بده برای چکاب ک خیالت راحت باشه

همیشه حرف 1 دکتر ملاک نباشه براتون..  حتما چکاب کامل ازش بگیر سن استخوانیش سریع داره رشد میکنه