سلام دوستان
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دختر من الان 8 سال و ده ماهشه ، ده ماه قبل آزمایش تیروئید ،سونو رحم و تخمدان و عکس مچ دست گرفتم همه چی مطابق سن خودش بود ( اینا به درخواست متخصص زنان و خودم بود چون ترشح داشت ولی عفونت بود)
الان درد سینه حدود یه ماهه شروع شده و مجدد عکس استخوان مچ گرفتم ک سن رو حدود ده سال نشون داد و بزرگتر از سن واقعی دخترم.قدش ۱۳۰ و وزن ۲۶ ، نسبت به ده ماه قبل ۵ سانت بلند شده یعنی ماهی نیم سانت .
دکترش میگه طبیعیه و قدش میشه بین ۱۵۰ تا ۱۵۵.
بهش گفتم آزمایش هورمون رشد نمینویسی میگه اون آزمایش هر ساعتی فرق داره و معتبر نیست! میگم سونو رحم چی؟ میگه لازم نیست.
آزمایش تیرویید معمولی و کلسیم و ویتامین دی و اینا هم ننوشته.
بعد میگه اگه خودتون میخواید من جلوگیری از بلوغ میدم ولی یکم نرمی استخوان میاره و رشد رو هم کم میکنه ، تیغ دو لبه است و انتخاب با شماست ، بعد دیدم علاوه بر میکرولین ، سیناژن هم برای رشد نوشت و میگه اگه میخوای بزنی باید جفتشو باهم شروع کنی و برای هورمون رشد هم عوارضی گزارش شده ،
اونجوری ک من خوندم گفته شده بود وقتی سن استخوانی جلو هست رشد نمیدن ، درسته؟
و سوال دیگم ال آرژنین نباید میداد یا کلسیم ؟ اصلا نباید آزمایش مینوشت
تحقیق ک کردم از مربی ورزشی گفتن والیبال و بسکتبال بصورت علمی ثابت نشده ولی ترامپولین و حرکات کششی چرا ، که گذاشتمش کلاس .
طب سنتی پرسیدم گفتن حجامت ک قراره برم و گفتن با یکسری مواد غذایی هم بصورت طبیعی میشه بلوغ رو عقب انداخت ، تجربه ای دارید ؟
و دیگه اینکه سرچ کردم اینستا یکسری پیج ها پکیج افزایش قد دارن و اسم محصولاتشون رو پرسیدم که گفتن برندهای مکمل های یورویتال.فورتال.میبولس.داینامین بصورت غنی شده و ایزوتونیک رو میدن ، تحقیق ک کردم یورویتال معتبره و آلمانی و ال آرژنین داره ولی فورتال و میبولس نمیدونم چقدر اعتبار داره ، داینامین هم توی داروخونه ها نیست و بیشتر تحت نوشیدنی استفاده میشه که تحقیقاتی روش انجام نشده
این پیجا رضایت داشتن ولی معلوم نیست فیکه یا نه ، کسی بوده استفاده کنه ؟
و اینکه مشهد دکتر خوبی سراغ دارید ؟