2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه میاید

70 بازدید | 15 پست

من ۱۱ هفته و ۲روزم

رو شکم خوابیدن بده الان چندجا دیدم میگن بده من نمیدونستم هرشب عادت دارم رو شکمم میخوابم

چیزی نمیشه بچم خیلی نگرانم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بهتره نخوابی از این به بعد

هم به کمرت فشار میاد هم به جنین بالاخره کل وزنت میفته رو شکمت

کم کم عادت بده که به پهلو فقط بخوابی

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم خطرناکه بهتره همیشه به پهلوی چپ بخوابی یه بالش نازک هم لای پاهات بزاری که راحت تر باشی

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
باید به پهلو بخوابید

اخه من نمیدونستم فک کردم چون هنوز شکم ندارم مشکلی نیس

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

نه گلم نگران نباش اوایل اشکال نداره.سعی کن دیگه نخوابی.منم عادت داشتم تو بارداری رو شکم نخوابیدم الان بعد زایمان دیگه اصلا نمیتونم رو شکم بخوابم 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بهتره نخوابی از این به بعدهم به کمرت فشار میاد هم به جنین بالاخره کل وزنت میفته رو شکمتکم کم عادت بد ...

نمیدونستم اصلا 😔

اره عزیزم خطرناکه بهتره همیشه به پهلوی چپ بخوابی یه بالش نازک هم لای پاهات بزاری که راحت تر باشی

وسط خواب یهویی نمیدونم چطور ب شکم میشم دست خودمم نیس

اخه من نمیدونستم فک کردم چون هنوز شکم ندارم مشکلی نیس

از این به بعد رعایت کنید 

اگر خواستین به پهلوی دیگه بچرخید 

باید بشینید به پهلوی سمت دیگه دراز بکشید

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
وسط خواب یهویی نمیدونم چطور ب شکم میشم دست خودمم نیس

بالش بزاری لای پاهات دیگه به شکم برنمیگردی به همسرت بسپر یه مدت حواسش باشه دید به شکم خوابیدی بیدارت کنه

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
نه گلم نگران نباش اوایل اشکال نداره.سعی کن دیگه نخوابی.منم عادت داشتم تو بارداری رو شکم نخوابیدم الا ...

وای خیلی ناراحت شدم گفتم نکنه چیزیش بشه

از این به بعد رعایت کنید اگر خواستین به پهلوی دیگه بچرخید باید بشینید به پهلوی سمت دیگه دراز بکشید

ممنونم از راهنماییت

بالش بزاری لای پاهات دیگه به شکم برنمیگردی به همسرت بسپر یه مدت حواسش باشه دید به شکم خوابیدی بیدارت ...

مگر اینکه همینکارو کنم ب شوهرمم بگم حواسش باشه ممنونم وقت گذاشتی