2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 612478 بازدید | 6884 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سری دوم با رضایت دلم آمپول رو شروع کردم ولی این توقف رشدش همه چیز رو داغون کرد الان میترسم قدش رو ...

سلام‌گلم یه سوال داشتم .دختر کوچیکم که ۶ سالشه سینش تخت تخته شکر خدا .فقط بوی عرق میده و امروز شیاف زدنی دیدم دور مقعدش مو درآورده در کل خیلی پر مو هست و دنیا اومدنی دست و پاش پر مو بوده اما دور مقعدش مطمئنم موهاش بیشتر شده شاید خب مو داشته موهاش رشد کرده .این الان غیر عادیه؟؟؟؟

سلام‌گلم یه سوال داشتم .دختر کوچیکم که ۶ سالشه سینش تخت تخته شکر خدا .فقط بوی عرق میده و امروز شیاف ...

سلام عزیزم طبق تجربه من دخترتون هول وهوش هشت سالگی بلوغش شروع میشه سعی کن تحت نظر دکتر باشه .قدش چنده؟؟دختر من شش سالگی قدش۱۲۵بود

دخترم بری اولین بار پریود شد و چون قدش کوتاهه و 11 سالو 9  ماهشه بردم دکتر غدد که براش دیفرلین و هومون رشد نوشت. بعد رفتم پیش دکتر منشادی و دکتر پور متعبد که هر دو به شدت با دیفرلین مخالفت کردن و گفتن برای وقتی مناسبه که علایم بلوغ شروع نشده باشه. و پورمتعبد با هورمون رشد هم مخالف بود ولی منشادی گفت که هورمون رشد بزنم براش حالا نمیدونم به کدوم اعتماد کنم

ما شرکتی هستیم برای رفتن پیش متخصص باید عمومی نامه بده رفتم گفتم دختر نه سالم کمی سینه داره گفتم میخ ...

عزیزم من دو تا خواهر دارم بالای 170 هستن. کفش زنونه گیرشون نمیاد. قد بلند تو ایران خوب نیست. برای ازدواجشون باید بگردیم مرد قد بلند پیدا کنیم😂قد دختر شما هم کاملا نرمال و متوسط. بهش دلداری بده بگو قد بلندا خون به مغزشون نمیرسه. من خودم بلندم خانواده شوهرم همه کوتاه. یه بار مادر شوهرم اینو بم گفت🤣

دخترم بری اولین بار پریود شد و چون قدش کوتاهه و 11 سالو 9 ماهشه بردم دکتر غدد که براش دیفرلین و هوم ...

عزیزم یعنی منظور دکترا  این بود که دیفرلین برای قبل پریود شدن مناسب ؟ یا کلا برای زمانیکه اصلا هنوز سینه جوانه نزده ؟ 

دختر من ۸ سال و ۶ ماه سینه ش جوانه زد و قدش هم کوتاه بود 

دکتر منشادی مخالف دیفرلین بود و گفت برای بچه های مناسب که زیر ۸ سال سینه ش جوانه بزنه بالای ۸ سال مناسب نیست 

ولی دیدم به بالای ۸ سال هم تجویز کرده واقعا آدم سر در نمیاره از کار دکترا ، ولی یه دکتر دیگه ای گفت باید بزنه هم توقف بلوغ  هم هورمون رشد ، آخر سر رفتم پیش دکتر علایی گفت چون علایم بلوغ شروع شده و بچه ها تو دوران بلوغ جهش رشدی دارن اگه بزنی جلو جهش رو میگیری ، بعداز  جهش قدی اگه قدش کوتاه بود آنوقت می‌زنیم ، دختر شما حتما جهش رو رد کرده به نظرم یه ویزیت پیش علایی هم ببر 

الان قدش چند سانته ؟ 

سلام عزیزم طبق تجربه من دخترتون هول وهوش هشت سالگی بلوغش شروع میشه سعی کن تحت نظر دکتر باشه .قدش چند ...

فک کنم ۱۳۲ باشه یادم نمیاد ....بخدا از دکتر رفتن خسته شدیم دیگه چیزی نمونده ک بخاطرش دکتر نرفته باشیم 

عزیزم یعنی منظور دکترا این بود که دیفرلین برای قبل پریود شدن مناسب ؟ یا کلا برای زمانیکه اصلا هنوز ...

دکتر پور متعبد گفت وقتی دیفرلین براش تزریق کنی رشدش متوقف میشه و گفت هورمون رشد نوشته که مثلا توقف رشد و جبران کنه و باعث رشد بشه. گفت هیچ کدوم از این داروها برای دخترت هیچ کاری نمیکنن و هیچ نتیجه ای نمیگیری چون پریودش شروع شده و عملا هزینه مادی و عوارض داروها رو وارد بدنش میکنی.گفت سه ماهه دیگه بیارش اگه رشد نداشت هورمون رشد و براش شروع کنیم . فکر میکنم پور متعبد دکتر خوبیه و الکی دارو نمیده .داماد دکتر رزاقی آذره

عزیزم یعنی منظور دکترا این بود که دیفرلین برای قبل پریود شدن مناسب ؟ یا کلا برای زمانیکه اصلا هنوز ...

برای منم گفت زیر 8 سال مناسبه. با تاکید خیلی زیاد گفت به هیچ عنوان نباید دیفرلین تزیق کنی . ولی دکتر دخترمکه چند ساله میبرم پیشش به راحتی واسش نوشت  و گفت تزیق کنه ولی من بهش اعتماد نکردم و پیش دو دکتر دیگه هم رفتم

قدش 149 . منشادی گفت  از 3 تا هشت سانت دیگه بستە به ژنتیک خودش قد میکشه.ولی پور متعبد گفت هیچ کس نمیتونه بگه دقیقا چقد دیگه قد میکشه 

قدش 149 . منشادی گفت از 3 تا هشت سانت دیگه بستە به ژنتیک خودش قد میکشه.ولی پور متعبد گفت هیچ کس نمی ...

عزیزم دقیقا دکتر پورمعتبد حرفی به شما زده که دکتر علایی به من گفت ، منم دخترم از بچگی می‌بردم دکتر غدد وقتی ۸ سال و ۶ ماه سینه ش جوانه زد دکتر سریع گفت باید توقف و هورمون رشد بزنی اگه نزنی قدش ۱۴۸ میشه ، منم چون می ترسیدم رفتم پیش دکتر علایی  گفت اصلا نمیشه دقیق گفت که قد نهایی چند سانته و گفت توقف بلوغ بزنی جلو جهش قد رو میگیره برا جبران باید هورمون رشد بزنی در صورتیکه خود بچه به صورت طبیعی داره رشد میکنه سن استخوانی دختر منم بین ۱۰و نیم یازده سال 

دیگه منم به دکتر علایی اعتماد کردم و آمپول رو نزدم 

[QUOTE=351531742]عزیزم دقیقا دکتر پورمعتبد حرفی به شما زده که دکتر علایی به من گفت ، منم دخترم از بچگی می‌بردم دکتر غ ...[/Q

منم میخوام به پور متعبد اعتماد کنم و تحت نظرش باشه و هر چی گفت انجام میدم . فعلا گفت سه ماه دیگه بیار ببینم وضعیتش چطور پیش میره

[QUOTE=351531742]عزیزم دقیقا دکتر پورمعتبد حرفی به شما زده که دکتر علایی به من گفت ، منم دخترم از بچ ...

بله واقعا تصمیم گیری تو این شرایط سخت میشه و مجبوریم به یه دکتر اعتماد کنیم ، منم خیلی برام سخت بود که بخوام بچه ام دوسال درگیر آمپول های هورمونی بشه ، انشاالله تصمیمی که گرفتیم اشتباه نباشه و نتیجه ی خوبی بگیریم 

انشاالله همه دخترا به قد دلخواه شون برسن و عاقبت بخیر بشن،

فک کنم ۱۳۲ باشه یادم نمیاد ....بخدا از دکتر رفتن خسته شدیم دیگه چیزی نمونده ک بخاطرش دکتر نرفته باشی ...

قدش خوبه برای سنش ..حالا من نمی‌گم شما پیگیر نباش ولی اگه تجربه الانمو داشتم تحت هیچ شرایطی دکتر نمیبردم و آمپول نمیزدم با اینکه عوارضی فعلا نداشته ولی پشیمانم ..چون جلوی رشد و جهش رشد رو میگیره