2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606224 بازدید | 6689 پست
من برای دخترم آمپول میزنم ولی فعلا زوده که نظر بدم ولی در کل پشیمانم وراضی نیستم چون بشدتتتت استرسی ...

شما آمپول زدی استرس داری ، من آمپول نزدم و همش استرس پریودی رو دارم ، یعنی در دو حالت آدم دلش راضی نمیشه عزیزم 

و این استرس ها هست 

چرا گفته ۳ سانت مگه تا سن استخوانی چند سال فرصت قد کشیدن داره ؟ برا اطمینان با یه دکتر دیگه ای هم مش ...

نه تهران نیستم شهرستانیم. میگفت چندماهه دیگه وقت داره که رشد کنه چند روزه کارم شده گریه کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما آمپول زدی استرس داری ، من آمپول نزدم و همش استرس پریودی رو دارم ، یعنی در دو حالت آدم دلش راضی ن ...

من سری دوم با رضایت دلم آمپول رو شروع کردم ولی این توقف رشدش همه چیز رو داغون کرد الان میترسم قدش رو بگیرم نکنه رشد نکرده باشه بازم

داشت ولی میگفت طبیعیه و روند رشد طبیعی خودش و طی میکنه

یعنی من موندم به این  دکترا چه باید گفت  دقیقا برای دختر من هم همین طور شد. ولی من فعلا هورمون رشد میزنم . عزیزم قد خودتون و همسرتون چنده ?

من سری دوم با رضایت دلم آمپول رو شروع کردم ولی این توقف رشدش همه چیز رو داغون کرد الان میترسم قدش رو ...

نه عزیزم نگران نباش حتما رشد می‌کنه حالا فعلا قدش رو نگیر بزار آخر تابستون بگیر ، فقط کلسیم و شیر ماست مرتب بهش بده 

بدون نسخه نمیدم‌‌ما با نسخه هم به زوررر میگیریم😅😅چون سهمیه بندی هست! بیمه قبول میکنه و ارزونه. ...

سلام من خیلی دارو خانه پرسیدم تز این نمونه هورمونی که شما استفاده می کنید گفتند نداریم؟ شما از دارو خانه میگیرید؟ 

سلام دیجیمون جان میگم دختر شما، ماه اول با هورمون رشد چقدر قد کشید . دختر من ۱۲ تیر با ۵ کیک شروع کر ...

سلام عزیزم دختر من ماه اول دوسانت بعد دوماه اصلا رشد نکرد بعد ماه چهارم هم یک سانت بلند تر شد دیگه متوقف شد تا سه چهار ماه بعدش هم هورمون را ادامه دادم چون نتیجه نداشت قطع کردم 

حالا شاید برای دختر شما نتیجه داشته باشه اگر کم باشه ولی ادامه دار باشه بهتره 

نتیجه هر چی شد همین جا بگید دلم می خواد ببینیم دمتر صفاری برای دخترتون چیکار می کنه؟ 

نه عزیزم نگران نباش حتما رشد می‌کنه حالا فعلا قدش رو نگیر بزار آخر تابستون بگیر ، فقط کلسیم و شیر ما ...

ممنون عزیزم از دلداریت..نه نمی‌گیرم فقط سه ماه یک بار میبرم دکترش اونجا میگیره