سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
خوب شاید موهایی بوده که از قبل داشته یا نداشته الان در اومدن؟
اصلا نداشته جدیدا تو حمام متوجه شدم ولی به روی خودم نیاوردم که نگران نشه🥺
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم قد این چیزا بیشتر ارثیه هر چقد قد شما باشه بیشتر دخترا میکشن سمت قد مادرشون ولی ورزش تغذیه خیلی تاثیر داره مثلن من با اینکه دیر پریود شدم اما چون کم اشتها بودم قدم صدو پنجاهو پنج همشم مقصر خانوادمو میدونم که به فکر نبودن اگه منو دکتری چیزی میبردن الان قدم شاید بلند تر بود چون همه خواهرام از من بلند ترن
برام ی سوال پیش اومد خودم دختردارم س سالشه.ولی اگ دخترزودترب سن بلوغ برسه مگه چی میشه؟مگه روندطبیعی بدن خانوما این نیس ک ب بلوغ برسن وپریودبشن؟براچی ضررداره؟
🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بیشخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگه ناراحتتون کردم نبخشینچون اصن پشیمون نیسمتازع خوبم کردم☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...
ما شرکتی هستیم برای رفتن پیش متخصص باید عمومی نامه بده رفتم گفتم دختر نه سالم کمی سینه داره گفتم میخوام ببرم دکتر غدد نامه بده گفت نه مآل پر بودنش دو سال دیگ میش منم اشتباه کردم نبردم بیرون سال بعد شد و دختر من ک قد پدرش 183 قدش 160موند واقعا حلالش نمیکنم انگار میخواست از جیبش نامه بده عوضی اینقدر غصه میخوره
ای جون دلم عین دختر من با حیاست. دخترم حتی با شرت جلو باباش نمیاد. از وقتی نقاط خصوصی بدنشو بش یاد د ...
بله خودم و خانوادم پایبن تنه بزرگی داریم ولی برای دخترم یکم زود نیست؟!!!!
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
تعجب کردم 😅 شما پیش یه متخصص غدد کودکان برید سونو آزمایش تخصصی و عکس مچ دست براتون بنویسه بعدش جواب رو حتما به فوق تخصص غدد کودکان ( کسی که واقعا کاربلده ) نشون بدید . الکی هم استرس نداشته باشید . اگه چیزی اتفاق افتاده باشه فعلا زمان برای درمان دارید
غدد اطفال دکتر خوب ببر تو نن سرچ کن من میبرم پیش فاطمه سیاری فرد خیلی دکتر خوبیه
خیلی ممنون از راهنماییتون🙏🏻🌸🌸🌸